Srpski dizajneri na prestižnom sajmu nameštaja "Salone Satellite" u Milanu od 14. do 19. aprila

13.04.2010. | eKapija

Druga po redu selekcija radova mladih srpskih dizajnera pod nazivom "Young Serbian Designers", koju organizuju udruženje Mikser i Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA), predstaviće se svetskoj publici na najvećem svetskom sajmu nameštaja u Milanu od 14. do 19. aprila.

"Young Serbian Designers" će se u Milanu predstaviti sa 12 projekata mladih srpskih dizajnera koje je odabrao stručni žiri na čelu sa renomiranim svetskim dizajnerom Konstantinom Grčićem.

Osim radova studija Antipod, Ane Kraš, Jovana Topalovića, Jovane Bogdanović i Miljane Nikolić koji su izabrani za nacionalni štand YSD-a na sajmu u Milanu, još 5 projekata mladih srpskih dizajnera biće predstavljeno na izložbi "International kitchen & bathroom furniture", takođe u talent zoni "Salone Satellite".

U duhu racionalnog korišćenja sredstava za ovaj projekat, dizajn ovogodišnjeg štanda mladih srpskih dizajnera, kao i sav promotivni materijal osmislili su sami učesnici u projektu, na čelu sa Anom Kraš koja ovogodišnjem logotipu "Young Serbian Designers" i natpisima na zidovima štanda pozajmljuje i svoj rukopis.

Rezultati nastupa ovogodišnje selekcije "Young Serbian Designers" na najvećoj svetskoj smotri biće predstavljeni posetiocima regionalnog festivala Mikser u Beogradu od 25. do 29. maja 2010. godine.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


TOPPANEL
TOPPANEL
BEOGRAD-VRČIN
www.toppanel.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

JAF
JAF
NOVA PAZOVA-STARA PAZOVA
www.frischeis.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 25.01.2022.
Kod krovne membrane ljudi greše zato što ps...
Goran 23.01.2022.
Sky Fort Sofia 202 m !
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...