INFONET-468X60-BANNER

Proizvođač termoenergetskih i industrijskih objekata "Remming" postao deo velike "SolidWorks" porodice

12.03.2010. | eKapija

Kompanija "Remming", renomirano srpsko preduzeće za projektovanje, proizvodnju, montažu i izgradnju termoenergetskih i industrijskih objekata, postala je deo velike porodice korisnika SolidWorks softverskih paketa.

Specifični zahtevi koje je ova kompanija postavila ispred sebe prilikom biranja softvera najviše su se odnosili na rad sa kompleksnim sklopovima koji su tipični kod kotlovskih postrojenja. SolidWorks softver štedi resurse računara primenom posebnih tehnoloških rešenja i omogućava produktivan rad.

"Remming" inženjeri svakodnevno rade sa sklopovima i od po više desetina hiljada delova, sa složenim cevovodima i velikim brojem standardnih elemenata i fitinga. Bilo bi gotovo nemoguće predstaviti čitave spletove cevi za razvod pare u prostoru, bez grešaka i dorada u proizvodnji. Najvažnije je što SolidWorks softver može u svakom trenutku da izbaci kompletnu specifikaciju utroška materijala kroz svoju sastavnicu (listu materijala).

U nekadašnjem sistemu rada posao na definisanju kompletne specifikacije za naručivanje i za proizvodnju počinjao je tek nakon završetka tehničke dokumentacije. Sada je to paralelan proces i Solidworks pomaže u svima fazama rada i automatizuje sve ponavljajuće poslove koji se u projektu javljaju.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;