INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Mirjana Ćirić nova direktorka Direkcije za urbanizam i izgradnju Kragujevca

01.03.2010. | Danas

Glasovima većine odbornika na sednici Skupštine grada Kragujevca smenjeni su direktori četiri lokalna javna preduzeća, a odmah potom izabrani njihovi novi rukovodioci.

Na inicijativu rukovodstva Kragujevca smenjeni su direktori Preduzeća za razvoj grada Slobodan Krunić, Gradskih tržnica Radoslav Mirković, JKP "Čistoća" Dragoljub Grujović i Direkcije za urbanizam i izgradnju Petar Arsenijević.

Za novog direktora najznačajnije i finansijski najmoćnije kragujevačke javne firme, Preduzeća za razvoj grada, izabran je Veljko Merdžan, koji je do sada bio jedan od čelnika tog preduzeća.

Novi rukovodilac JKP "Ćistoća" je Dejan Raonić, nekadašnji direktor društva "Zastava zapošljavanje i obrazovanje". Na čelno mesto Direkcije za urbanizam i izgradnju došla je Mirjana Ćirić arhitekta iz te ustanove.

Dojučerašnji rukovodilac Preduzeća za razvoj grada Slobodan Krunić raspoređen je na funkciju direktora Gradskih tržnica. Minulih dana "šuškalo" se o gotovo izvesnoj smeni i direktora "Niskogradnje" Radoslava Matića, ali on je ostao na funkciji.

U gradskoj upravi tvrde da su već duže nezadovoljni radom smenjenih direktora, kojima se zamerala "sporost i inertnost u radu", "nedostatak menadžerskih sposobnosti", "izostanak osećaja za timski rad" i drugo.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;