INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Niče zemunska "Zelena avenija"

14.04.2016. | K. M. | Novosti

Ruševine nekadašnje firme „Branko Plećaš“ u Zemunu zameniće moderni stambeno-poslovni kompleks „Zelena avenija"! Raščišćavanje terena počelo je još krajem prošle godine, a uskoro se očekuje i useljavanje prvih građevinskih mašina na gradilište u Ulici Petra Kočića broj 14. Iza ambiciozne investicije stoji „Monteks MK-DK Invest d.o.o."

Ostaci montažne hale, nekoliko pomoćnih objekata koji se urušavaju i zelena površina zarasla u visoko rastinje. Iako nije potpuno napušten, ovako izgleda plac u Petra Kočića broj 14 u Zemunu koji bi uskoro moglo da naseli nekoliko hiljada novih stanara. Na toj površini planiran je novi stambeno-poslovni kompleks „Zelena avenija“, koji će obuhvatati dve šestospratne zgrade sa propratnim sadržajima.

- Počinje gradnja novog kompleksa u Zemunu, koji će biti smešten u blizini gradskog parka, reke, obdaništa, škola, fakulteta, sportskih i kulturnih objekata i ostalih sadržaja potrebnih za kvalitetan i ugodan život. Lokaciju kompleksa odlikuje dobro razvijena saobraćajna infrastruktura i mreža javnog prevoza – navodi se u obaveštenju investitora „Monteks MK-DK Invest d.o.o.“.

Na zapušteni prostor još se nisu uselile građevinske mašine niti je gradilište ovekovečila „lična tabla“ sa detaljnim informacijama. Ipak, u promotivnim video-spotovima investitor je nedavno najavio da će uskoro biti otvoren izložbeni salon gde će biti dostupne sve informacije o novom projektu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;