PRIJAVA-468X60-BANNER

Novi Mitsubishi Electric trening centar

30.10.2009. | Klima M

U oktobru mesecu 2009. svečano je otvoren novi Mitsubishi Electric centar u Milanu.

Italija kao regionalni centar za teritoriju Balkana i ovaj put bila je domaćin uvoznicima Mitsubishi Electric opreme. Kao i svake godine, održan je seminar na temu VRF Mitsubishi Electric i prezentovani su najnoviji proizvodi ovog japanskog proizvođača klimatizacione opreme.

Klima M d.o.o. kao uvoznik Mitsubishi Electric opreme za Srbiju prisustvovala je ovom veoma važnom događaju. Glavna tema seminara bila je priprema tople vode AIR-WATER jedinicama, kao novina u VRF City Multi tehnologiji. Poseban osvrt bio je na uštedi energije, primenom ovih sistema na HEAT RECOVERY R2 VRF Mitsubishi Electric seriji. AIR-WATER najnovija tehnologija sada omogućava kompletno rešenje za objekte koje imaju potrebu za kontinualnim hlađenjem tokom čitave godine, jer tada se energija dobijena iz hlađenja koristi za zagrevanje tople vode. Na taj način dobija se topla voda „free of charge" (besplatnu toplu vodu). Jedna od tema bila je i ZUBADAN tehnologija Mitsubishi Electric-a. Naime, toplotne pumpe Mitsubishi Electric sa primenom ZUBADAN tehnologije garantuju opseg rada do temperature od -15oC, bez opadanja kapaciteta, a produžavaju opseg rada do -25oC.

Za sve novosti u vezi sa Mitsubishi Electric proizvodima, posetite web stranicu preduzeća KLIMA M www.klima-m.rs Tu možete pročitati najnovije vesti i postaviti pitanja.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 10.06.2022.
Divno! Ne zna se šta je lepše. Ovog leta sm...
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...

;