PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Novi Mitsubishi Electric trening centar

30.10.2009. | Klima M

U oktobru mesecu 2009. svečano je otvoren novi Mitsubishi Electric centar u Milanu.

Italija kao regionalni centar za teritoriju Balkana i ovaj put bila je domaćin uvoznicima Mitsubishi Electric opreme. Kao i svake godine, održan je seminar na temu VRF Mitsubishi Electric i prezentovani su najnoviji proizvodi ovog japanskog proizvođača klimatizacione opreme.

Klima M d.o.o. kao uvoznik Mitsubishi Electric opreme za Srbiju prisustvovala je ovom veoma važnom događaju. Glavna tema seminara bila je priprema tople vode AIR-WATER jedinicama, kao novina u VRF City Multi tehnologiji. Poseban osvrt bio je na uštedi energije, primenom ovih sistema na HEAT RECOVERY R2 VRF Mitsubishi Electric seriji. AIR-WATER najnovija tehnologija sada omogućava kompletno rešenje za objekte koje imaju potrebu za kontinualnim hlađenjem tokom čitave godine, jer tada se energija dobijena iz hlađenja koristi za zagrevanje tople vode. Na taj način dobija se topla voda „free of charge" (besplatnu toplu vodu). Jedna od tema bila je i ZUBADAN tehnologija Mitsubishi Electric-a. Naime, toplotne pumpe Mitsubishi Electric sa primenom ZUBADAN tehnologije garantuju opseg rada do temperature od -15oC, bez opadanja kapaciteta, a produžavaju opseg rada do -25oC.

Za sve novosti u vezi sa Mitsubishi Electric proizvodima, posetite web stranicu preduzeća KLIMA M www.klima-m.rs Tu možete pročitati najnovije vesti i postaviti pitanja.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


ODRŽIVA-ARHITEKTURA-300X120-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
slavica 24.09.2022.
Konačno jedno stručno objašnjenje, čestitam...
Sky 19.09.2022.
Ako za ovo treba arhitekti veštačka intelig...
Nataša 16.09.2022.
Da li osb ploce mogu da se ušrafe/postave n...
Kupac 16.08.2022.
Meni je veoma teško odabrati pločice. Ja sa...
Crni Gruja 16.08.2022.
Stagnacija rasta gradnje je prevashodno zbo...

;