Sajam Energetika 2008 i EcoFair

07.11.2008. | eKapija

Peti Međunarodni sajam zaštite životne sredine i lokalne samouprave, ECOFAIR, i četvrti Međunarodni sajam energetike, ENERGETIKA 2008, će biti održani u periodu od 26-28. novembra 2008. na Beogradskom sajmu.

ENERGETIKA i EKOFAIR su relativno nove specijalizovane sajamske manifestacije koje se vrlo uspešno razvijaju i pobuđuju sve veću pažnju poslovne javnosti. Tako će na ovodišnjim priredbama u hali 1 Beogradskog sajam biti predstavljeno čak 250 izlagača iz zemlje i sveta na 5.500 kvadratnih metara izlagačkog prostora.

Kao i prethodnih godina, izlagački deo će upotpuniti izuzetno bogat prateći stručni program sastavljen od konferencija, okruglih stolova i aktuelnih prezentacija.

Nekoliko stotina izlagača će se predstaviti u prestižnoj Hali 1 Sajma. Kao i prethodnih godina, izlagački deo će upotpuniti izuzetno bogat Prateći stručni program sastavljen od konferencija, okruglih stolova i aktuelnih prezentacija od kojih ćemo spomenuti samo neke:
- Press konferencija i prezentacija NIS-a
- Press konferencija i prezentacija Srbijagasa: Aktuelne teme iz oblasti gasa i gasne privrede
- Konferencija o energetskoj efikasnosti u zgradarstvu i obnovljivi izvori energije,

Na osnovu Memoranduma o razumevanju potpisanog između Agencije za energetsku efikasnost Republike Srbije i Privredne komore Srbije s jedne strane, i Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine s druge strane, biće utvrđeno šta je do sada urađeno i definisaće se budući strateški pravci saradnje.

Na sajmu će biti obeležen i važan jubilej - proslava 55. godina osnivanja i uspešnog rada kompanije Prva Petoletka iz Trstenika. Među brojnim događanjima, očekuje se veliko interesovanje za prezentacije firmi F.A.A.S - Rusija, CHUCHU - Francuska, Knauf Insulation i dr.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bane 28.02.2021.
U čl.2. Ugovora koji su vlasnici stanova za...
Zvezdan 23.02.2021.
Ovo je samo zanimljivost za nas. Naše zelen...
Куриња 17.02.2021.
Када креће са радовима?
Sulja Besir 09.02.2021.
Jeli radite u Austriju imamo 270 m2 tarasei...
Saurus 08.02.2021.
Liči na bledu kopiju Karađorđevog trg u Bat...