IZOLACIJA-468X60-BANNER

Buduća poslovna zgrada "Revolucija" unosi revoluciju na tržište poslovnog prostora

07.03.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Pandemija nije zaustavila gradnju u prestonici i širom Srbije, a i dalje postoji velika tražnja za poslovnim prostorom, posebno onim izgrađenim po najvišim standardima kvaliteta i na najpoželjnijim lokacijama. Otvaraju se šanse za ulaganje u nove projekte i prednost po pitanju zakupa sve više imaju moderne zgrade koje na najbolji način podržavaju uspešne kompanije i posebne zahteve njihovih zaposlenih.

Jedan od takvih konkurentnih objekata biće i buduća zgrada "Revolucija", bruto površine oko 10.000 kvadratnih metara, na ukrštanju Bulevara kralja Aleksandra i Golsvordijeve ulice.

Revolucija u građevinarstvu

Revolucija u građevinarstvu i dizajnu

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ovog poslovnog prostora je Novaston Asset Management, kao deo Novaston platforme koja nudi klijentima kompletnu uslugu u oblasti prodaje i upravljanja nepokretnostima, tekućim i investicionim održavanjem, kao i projektima izgradnje i opremanja modernog poslovnog prostora.

Ugao Bulevara kralja Aleksandra i Golsvordijeve ulice

Ugao Bulevara kralja Aleksandra i Golsvordijeve ulice

"Revolucija" će imati više od 7.000 m2 kancelarijskog prostora za izdavanje. Zgrada se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji najpoznatijeg beogradskog bulevara - preko puta Vukovog spomenika - sa pogledom na jedan od najlepših parkova u gradu i u okruženju brojnih kafića, restorana, butika i prodavnica. Ima dobru povezanost sa užim centrom grada, ali i auto-putem kojim se može stići do aerodroma za 25 minuta vožnje.

Poluzatvoreni atrijum

Poluzatvoreni atrijum

"Spratnost će biti uklopljena u okolinu Vukovog spomenika, tako da niži delovi do četvrtog sprata predstavljaju vezu sa susednim zgradama", kaže Sanja Svilar, Commercial Services menadžer u Novaston Asset Managementu. Projekat ovog poslovnog objekta uklapa se u gradski Plan generalne regulacije kojim je predviđeno širenje Trnske ulice, tako da se deo zgrade na uglu uzdiže do visine osmospratnice od 32 metra.

Više od 7.000 kvadratnih metara poslovnog prostora

Više od 7.000 kvadratnih metara poslovnog prostora

"Reč je o kancelarijskom prostoru Klase A koji će zauzimati sedam spratova. Kao i sve moderno osmišljene poslovne zgrade, "Revolucija" će imati maloprodajni i restoranski prostor u prizemlju. Takođe, imaće svojevrsni kongresni centar na vrhu, odnosno peti i poslednji sprat namenjeni su za raznovrsne događaje i konferencije. Ovaj luksuzni poslovni objekat nalazi se na veoma traženoj centralnogradskoj lokaciji i zato će imati garažu kapaciteta 90 parking mesta", izjavila je Sanja Svilar, ekspret u sektoru office nepokretnosti.

U prizemlju će se nalaziti maloprodajni i restoranski prostor

U prizemlju će se nalaziti maloprodajni i restoranski prostor

Prema njenim rečima, baš kao što naziv zgrade govori, reč je o "revolucionalnom pristupu" u građevinarstvu i dizajnu enterijera koji primenjuje visoke ekološke standarde, ali i aktuelne COVID-19 preventivne elemente, kao što su dotok svežeg vazduha u konferencijskim salama, beskontaktno otvaranje vrata i slično. Objekat će imati poluzatvoreni atrijum u unutrašnjosti i tako formirati prijatan ambijent.

"Revolucija" će imati svojevrsni kongresni centar na vrhu

Investitor zgrade "Revolucije" je Granit Invest, kompanija sa bogatom tradicijom u građevinskoj industriji, a idejno rešenje izradio je renomirani beogradski projektni studio Zabriskie.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 10.06.2022.
Divno! Ne zna se šta je lepše. Ovog leta sm...
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...

;