IZOLACIJA-468X60-BANNER

KNAUF modernizovao svoju liniju za pakovanje džakova

07.03.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Prašina prilikom pakovanja džakova u kompaniji Knauf već je "daleka" prošlost. Ova kompanija uložila je značajna sredstva za modernizaciju svoje linije za pakovanje.

K-linija

K-linija

Iz jedne od najvećih međunarodnih građevinskih kompanija, nemačkog Knauf-a, stiže lepa vest koja će obradovati sve kupce čuvenih "praškastih proizvoda".

Džakovi puni prašine više nisu dobrodošli, zameniće ih takozvana "dust free" pakovanja.

"Dust free" vreće

Za kompaniju Knauf ova godina počela je plodonosno. Nemački građevinski gigant ušao je u 2022. godinu sa modernom proizvodnom opremom postojeće linije za pakovanje džakova. "Džakovi bez prašine" uveliko se distribuiraju širom zemlje, dok majstori zadovoljno trljaju ruke.

U novim "dust free" vrećama već danas na tržištu se mogu naći najtraženiji i najprodavaniji Knauf proizvodi kao što su: glet masa Biofinish, zatim fasadni lepkovi Thermokleber Plus i Thermokleber Special, kao i kompletna nova linija lepkova za keramiku.

Rad bez prašine

Rad bez prašine

Ova investicija, vredna 300.000 evra, obuhvata ugradnju i puštanje u rad opreme renomiranog proizvođača Haver & Boecker iz Nemačke u delu Ultrasonic tehnologije zavarivanja vreća. Naravno, ovo ne bi bilo izvodljivo bez novog tipa vreća koje stižu iz kompanije MONDI u Šapcu.

Knauf priprema još noviteta za sve svoje kupce

Knauf priprema još noviteta za sve svoje kupce

Ovo nije jedina lepa vest koja nam stiže iz Knauf-a. Kompanija priprema još noviteta za sve svoje kupce. Među njima su i proizvodi iz nove K-linije lepkova za keramiku, koji će osim "dust free" pakovanja, imati i takozvanu "low dust" tehnologiju. "Low dust" tehnologija eliminiše prašinu i tokom pripreme, odnosno mešanja samog materijala, tako da će njihova upotreba biti mnogo prijatnija.

U novom pakovanju su sada i glet masa, fasadni lepkovi, kao i kompletna nova linija lepkova za keramiku

U novom pakovanju su sada i glet masa, fasadni lepkovi, kao i kompletna nova linija lepkova za keramiku

Primenom novih, savremenih rešenja u fabrici praškastih proizvoda kapacitet proizvodnje neće biti umanjen a kupcima će biti na raspolaganju proizvodi u novom, savremenom pakovanju.

"Low dust" tehnologija eliminiše prašinu i tokom pripreme, odnosno mešanja samog materijala

Kao i do sada, Knauf i dalje prati potrebe tržišta i sa pravom možemo reći da je lider u primeni savremenih trendova u građevinarstvu a sve u cilju zadovoljstva svojih vernih kupaca i partnera.

 

Komentari: 2

Gradjevinarstvo.rs 09.03.2022 14.11.31

Poštovani Zare, Spisak prodajnih mesta imate na https://www.knauf.rs/prodajna-mesta/

Zare 08.03.2022 14.28.31

Bio sam u Beogradu u 10 farbara da kupim lepak za keramiku ali ga niko ne drzi. Kazu nece ga kupci. Napisite samo gde moze da se kupi u Beogradu.

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...
U Opštem delu Plana detaljne regulacije pro...