SREBRNI VRHOVI - Novi koncept života na Zlatiboru

15.11.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Građevinska kompanija PGP "Kolašinac" započela je izgradnju nesvakidašnjeg stambenog objekta Srebrni vrhovi na Zlatiboru. Sa tradicijom dugom 30 godina u oblasti projektovanja i izgradnje i rekonstrukcije poslovnih i stambenih objekata, ova kompanija nastavlja svoj put inovativnosti kroz koncept pametnih apartmana u okviru savremenog arhitektonskog objekta Srebrni vrhovi.

Kontinualno ulaganje u nove građevinske tehnologije i celokupan proces izvođenja objekata nametnulo je ovu kompaniju kao lidera na tržištu u oblasti izgradnje u regionu na kome posluje. Uspešnom sinergijom inženjera svih struka, najsavremenije opreme i softvera, porodična kompanija PGP "Kolašinac" je, pored kvaliteta, na tržištu prepoznat i po striktnom poštovanju ugovorenih rokova.

Nakon uspešnog izvođenja brojnih tehnički zahtevnih objekata, koji su u gradovima u kojima su izgrađeni prepoznati kao novi reperi urbanih sredina, sa ponosom ističu investiciju Srebrni vrhovi Zlatibor kao krunu dugogodišnje poslovne karijere.

Srebrni vrhovi

Objekat Srebrni vrhovi će u pogledu arhitekture i dizajna, biti u stilu modernih zimskih hotela, sa fasadom potupno sjedinjenom s okolnim prirodnim ambijentom, prilagođen potrebama svake savremene porodice.

Srebrni vrhovi

Objekat će biti površine 3500 kvadratnih metara, sa 57 apartmana, površine od 26m² do 68m². Pored apartmanskih jedinica, u okviru objekta je koncipiran i moderno opremljeni SPA centar i bazen na otvorenom, dostupni isključivo budućim stanarima. Bazen i SPA su spojeni zajedničkim platoom izdignutim iznad kote okolnog terena i ulice, što omogućava privatnost tokom uživanja u sadržajima.

Srebrni vrhovi

Apartmani u okviru objekta će biti opremljeni po najvišim standardima. Svaki apartman je projektovan kao "pametan dom" koji odiše osećajem sigurnosti, udobnosti i komfora, zahvaljujući SMART sistemu i njegovim naprednim funkcijama. Naime, kupci će moći, i kada su kilometrima udaljeni, da upravljaju apartmanima. Sve apartmanske jedinice će posedovati sledeće elemente SMART sistema:

  • Elektronska brava - pored konvencionalnog ključa, brava ima i elektronski segment pomoću koga će kupci dodeljivanjem elektronskog koda davati dozvolu za ulazak u apartmane;

  • Kontrola grejanja, tople vode i elektro roletni putem aplikacije;

  • Detektori pokreta i poplave;

  • Video interfon.

Srebrni vrhovi

Ovaj prestižni stambeni objekat lociran je nadomak samog centra Zlatibora. Lokaciju objekta Srebrni vrhovi izdvaja pozicija na južnoj sunčanoj strani planine, što omogućava najviši nivo osunčanosti i tako svaki apartman pretvara u porodično utočište, mesto u kome se mašta, gde će porodice provoditi najlepše trenutke.

Miris borovog šumaraka kojim je okružen, ostaje zauvek u sećanju, kao I raskošan pogled na okolne vrhove. Kompleks je udaljen 450m od Kraljevog trga i jezera, 250m od autobuske stanice i 440m od početne stanice nedavno izgrađene Gold gondole. Idealna lokacija za nove avanture!

Završetak radova planiran je za novembar 2022. godine, a svi zainteresovani kupci mogu pogledati web prezentaciju www.srebrnivrhovi.rs i detaljno se informisati o uslovima kupovine i kreditiranja putem broja telefona 064/800-97-85.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Marko 03.12.2021.
Hvala na odličnom i informativnom tekstu. D...
Iva 26.11.2021.
Kako se osb ploce na plafonu terase mogu ob...
Mira 22.11.2021.
Da li se zna ko je investitor i nadzor ?
Nenad 13.11.2021.
Lepa vest za vlasnike vikendica na području...
Radoslav 11.11.2021.
Od Marta do Novemra 2021 nema ankete. Gde je