IZOLACIJA-468X60-BANNER

SREBRNI VRHOVI - Novi koncept života na Zlatiboru

15.11.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Građevinska kompanija PGP "Kolašinac" započela je izgradnju nesvakidašnjeg stambenog objekta Srebrni vrhovi na Zlatiboru. Sa tradicijom dugom 30 godina u oblasti projektovanja i izgradnje i rekonstrukcije poslovnih i stambenih objekata, ova kompanija nastavlja svoj put inovativnosti kroz koncept pametnih apartmana u okviru savremenog arhitektonskog objekta Srebrni vrhovi.

Kontinualno ulaganje u nove građevinske tehnologije i celokupan proces izvođenja objekata nametnulo je ovu kompaniju kao lidera na tržištu u oblasti izgradnje u regionu na kome posluje. Uspešnom sinergijom inženjera svih struka, najsavremenije opreme i softvera, porodična kompanija PGP "Kolašinac" je, pored kvaliteta, na tržištu prepoznat i po striktnom poštovanju ugovorenih rokova.

Nakon uspešnog izvođenja brojnih tehnički zahtevnih objekata, koji su u gradovima u kojima su izgrađeni prepoznati kao novi reperi urbanih sredina, sa ponosom ističu investiciju Srebrni vrhovi Zlatibor kao krunu dugogodišnje poslovne karijere.

Srebrni vrhovi

Objekat Srebrni vrhovi će u pogledu arhitekture i dizajna, biti u stilu modernih zimskih hotela, sa fasadom potupno sjedinjenom s okolnim prirodnim ambijentom, prilagođen potrebama svake savremene porodice.

Srebrni vrhovi

Objekat će biti površine 3500 kvadratnih metara, sa 57 apartmana, površine od 26m² do 68m². Pored apartmanskih jedinica, u okviru objekta je koncipiran i moderno opremljeni SPA centar i bazen na otvorenom, dostupni isključivo budućim stanarima. Bazen i SPA su spojeni zajedničkim platoom izdignutim iznad kote okolnog terena i ulice, što omogućava privatnost tokom uživanja u sadržajima.

Srebrni vrhovi

Apartmani u okviru objekta će biti opremljeni po najvišim standardima. Svaki apartman je projektovan kao "pametan dom" koji odiše osećajem sigurnosti, udobnosti i komfora, zahvaljujući SMART sistemu i njegovim naprednim funkcijama. Naime, kupci će moći, i kada su kilometrima udaljeni, da upravljaju apartmanima. Sve apartmanske jedinice će posedovati sledeće elemente SMART sistema:

  • Elektronska brava - pored konvencionalnog ključa, brava ima i elektronski segment pomoću koga će kupci dodeljivanjem elektronskog koda davati dozvolu za ulazak u apartmane;

  • Kontrola grejanja, tople vode i elektro roletni putem aplikacije;

  • Detektori pokreta i poplave;

  • Video interfon.

Srebrni vrhovi

Ovaj prestižni stambeni objekat lociran je nadomak samog centra Zlatibora. Lokaciju objekta Srebrni vrhovi izdvaja pozicija na južnoj sunčanoj strani planine, što omogućava najviši nivo osunčanosti i tako svaki apartman pretvara u porodično utočište, mesto u kome se mašta, gde će porodice provoditi najlepše trenutke.

Miris borovog šumaraka kojim je okružen, ostaje zauvek u sećanju, kao I raskošan pogled na okolne vrhove. Kompleks je udaljen 450m od Kraljevog trga i jezera, 250m od autobuske stanice i 440m od početne stanice nedavno izgrađene Gold gondole. Idealna lokacija za nove avanture!

Završetak radova planiran je za novembar 2022. godine, a svi zainteresovani kupci mogu pogledati web prezentaciju www.srebrnivrhovi.rs i detaljno se informisati o uslovima kupovine i kreditiranja putem broja telefona 064/800-97-85.

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Kupac 16.08.2022.
Meni je veoma teško odabrati pločice. Ja sa...
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...

;