Renew Concept Kosmaj - I Beograd i priroda

06.09.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Renew concept kompleks

Zamislite život na samo 45 minuta od Beograda, okruženi zelenilom, daleko od urbanizacije gde se možete istinski odmoriti i uživati. Ljudi prihvataju prirodu, zdrav način života, ne odričući se urbanog života u prestonici. Zato Kosmaj zajedno sa Renew Concept kompleksom postaju izbor za život sve većeg broja stanovnika Beograda.

Renew Concept je projekat smeštajnih jedinica za život i odmor, sastoji se od privatnih vila, rezidencija za odmor, apartmanskih jedinica i luskuznog hotela najviše kategorizacije.

Tereni za tenis, košarku, odbojku, golf, SPA centar, otvoreni i zatvoreni bazeni, dečija igraonica, samo su neki od brojnih sadržaja u okviru kompleksa koji polako ulazi u završnu fazu i koji će postati nova prestižna turistička atrakcija na samo 45 minuta od Beograda.

Renew concept kompleks

Kvalitet gradnje je na najvišem nivou. U svakoj kući i apartmanu biće postavljeni višeslojni masivni, Tara parketi. Kada govorimo o stolariji, izbor je svakako alu stolarija, sa troslojnim staklom. Deo fasade je rađen u ventilisanoj fasadi u dekoru drveta koja predstavlja visoko kvalitetan proizvod koji, zahvaljujući svojim karakteristikama pruža široke mogućnosti u projektovanju eksterijera i enterijera. Keramika koja se nalazi u svakoj kući i apartmanu kao i u ostatku kompleksa biće prve klase.

Renew concept kompleks

U skladu sa zdravim okruženjem i sve više popularnim načinom života i ishrane još jedan od benefita za vlasnike nekretnina biće dostupnost organski uzgajanih namirnica. Deo zemljišta, u neposrednoj blizini kompleksa, je predviđen za uzgajanje organskih namirnica prema najvišim standardima. Namirnice organskog porekla biće korišćene u restoranu hotela, ali i dostupne za kupovinu u Renew marketu. Rezidenti i ostali gosti će tako imati opciju da koriste namirnice vrhunskog kvaliteta na lokaciji pri samostalnoj pripremi obroka u svom smeštaju i da se snabdeju pri polasku svojim domovima.

Više o projektu možete pogledati na www.renewconcept.rs

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 20.09.2021.
Najlakše se legalizacija rešava tako što se...
Nenad 14.09.2021.
Lepo što država pomaže, jedino treba videti...
BISERKA 13.09.2021.
Drago mi je sto se radi u unapredjenju ener...
Milena-srecica 31.08.2021.
Oduševljena sam ovom ponudom za zamenu stol...
Bata 24.08.2021.
Na koji će način da se realizuje način prel...