INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Savršene kombinacije za uređenje radnog prostora kod kuće

01.09.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Delight, ovlašćeni zastupnik za brend Steelcase, izdvaja iz svoje ponude kombinacije radnih stolova i stolica koji se uklapaju u bilo koji kućni radni prostor sa ciljem da vaš radni dan kod kuće učini boljim na savremen, moderan i kvalitetan način.

ideje uređenja radnog prostora

Izvor: Delight Office Solutions,ovlašteni zastupnik za Steelcase.com

Series 1 Steelcase radna stolica

Series 1 Steelcasen

Izvor: Delight Office Solutions,ovlašteni zastupnik za Steelcase.com

Radna stolica koja svakoj kućnoj kancelariji donosi više udobnosti i stila – Steelcase Series 1. Dobro prepoznata kao radna stolica najboljeg odnosa vrednosti za uloženi novac na tržištu. Sa Series 1 sedite kako želite uz ugrađenu Live-Back tehnologiju, koja stolici omogućava jednostavno podešavanje koje odgovara svakom korisniku.

Sa brojnim dostupnim opcijama boja i tkanina, Series 1 svato može personalizovati prema vlastitim preferencama i uklopiti u bilo koji enterijer. Garancija 12 godina.
Cena od 350 EUR

Gesture black Steelcase radna stolica

Gesture stolica

Izvor: Delight Office Solutions,ovlašteni zastupnik za Steelcase.com

Na današnjem radnom mestu kancelarijske stolice dizajnirane su tako da zadovolje potrebe većine.  Kao izuzetak od tog pravila, Steelcase radna stolica Gesture svima pruža personalizovanu i prilagođenu podršku za bolje iskustvo u kućnoj kancelariji. Nadahnuta globalnom studijom sa više od 2.000 ispitanika u 11 različitih zemalja, Gesture stolica osmišljena je kako bi podržala interakciju korisnika sa širokim rasponom tehnologija.

Stolica omogućava višestruka podešavanja položaja naslona, lumbalnog dela, sedala i rukonaslona te podržava raznolikost telesne građe korisnikavim prilagođava se njemu.

Takođe široki spektar boja same osnove stolice kao i spektar i dizajn tekstila ovu stolicu čini vrhunskim dizajnerskim i tehničkim poduhvato, a idealno rešenje za duže sedenje i rad od kuće. Uklapa se po vama i u svaki dizajn vašeg doma. Garancija 12 godina.
Cena od 600 EUR

Migration SE visinski podesivi sto

Migration SE radni sto

Izvor: Delight Office Solutions,ovlašteni zastupnik za Steelcase.com

Radni sto podesiv po visini koji povećava vrednost, performanse i dobrobit svakog radnog prostora uz jednostavno kontrolno upravljanje i neograničene opcije za korisnika. Migration SE dizajniran je s namerom da udovolji širokom rasponu novootkrivenih potreba i obavljanju radnih zadataka uz istovremeno povećanje dobrobiti korisnika. Sve od brze adaptacije do raznovrsnih rešenja za kratkotrajno odlaganje, Migration SE smanjuje druga potrebna ulaganja i prostor čini otvorenijim za nove ideje.

Nadopunjena paleta materijala ovaj sto estetski jednostavno i ugodno uklapite u svaki stil ili kućni ambijent.Uz najnovije radne konfiguracije i brzu i efikasnu instalaciju, sto zadovoljava upotrebu za širok raspon radnih aktivnosti. Njegov raznolik set dodatnih delova omogućava podršku korisniku, koji pronalazi nove načine kako poboljšati, regenerisati ili jednostavno ulepšati svoj postojeći ili novi radni prostor kod kuće a sve uz dugotrajnu savremenu estetiku i izuzetan kvalitet.
Cena od 420 EUR

Steelcase Flex visinski podesiv sto

flex sto

Izvor: Delight Office Solutions,ovlašteni zastupnik za Steelcase.com

Sve što očekujete od visinski podesivog stola, elegantan dizajn i brzina koja prati vaš ritam sada dolaze sa Steelcase Flex stolom. Stabilnost uz fleksibilnost, Flex sto čine idealnim za obavljanje raznovrsnih radnih zadataka. Uz Active Touch upravljač i Rise mobilnu aplikaciju, visina stola jednostavno je podesiva u neizmeničnim intervalima vaših najpogodnijih visina stola, a za zdraviji rad od kuće.
Cena od 650 EUR

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;