GRUNDFOS ALPHA pumpe - Uvek iznad proseka!

01.11.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Postoje prosečne pumpe i postoje Grundfos pumpe. Grundfos ALPHA cirkulacione pumpe dizajnirane su tako da unaprede gotovo svaki sistem grejanja, dajući instalateru izbor između pouzdanog, efikasnog i inteligentnog rešenja. ALPHA1 (ALPHA1L) pumpa predviđena je za pouzdan rad, iz godine u godinu, jednostavna je za upotrebu i zamenu. ALPHA2 pruža izuzetnu efikasnost i mogućnost hidrauličkog balansiranja sistema, tako štedeći električnu energiju. ALPHA3 uključuje sve ove prednosti, a inteligentnu kontrolu stavlja u ruke instalatera, omogućavajući daljinsko upravljanje i praćenje performansi pomoću Grundfos GO Remote aplikacije. Kada birate ALPHA pumpu, jedno je sigurno – ALPHA nikada nije prosek.

GRUNDFOS ALPHA pumpe - Uvek iznad proseka!

Grundfos GO Suite: Preferirani alat za daljinsku kontrolu i upravljanje

Grundfos GO Suite je skup aplikacija koje upravljanje, balansiranje i zamenu pumpi čine bržim i lakšim nego ikad. Dizajniran za svakodnevne potrebe instalatera, GO Suite je intuitivan i jednostavan za upotrebu. Stavlja višegodišnju Grundfos stručnost na dohvat ruke, bilo kad i bilo gde. Zajedno, GO Suite aplikacije pružaju instalaterima potrebne alate za prevazilaženje skoro svakog problema. Aplikacije možete pronaći u App Store i Google Play Store.

Grundfos GO Remote: ALPHA3 preko pametnog telefona

Grundfos GO Remote aplikacija omogućava jednostavno i pouzdano daljinsko upravljanje pumpom ALPHA3 i svim ostalim Grundfos E-proizvodima. Aplikacija je optimalno sredstvo za teško dostupne instalacije. Ona pruža pomoć korak-po-korak tokom celog životnog ciklusa ALPHA3 pumpe, od odabira pravog režima kontrole prilikom instaliranja i puštanja u rad, do praćenja stanja pumpe, uključujući i rešavanje osnovnih problema. Aplikacija takođe omogućava lako izveštavanje i pristup informacijama o proizvodu ako pumpu ALPHA3 treba zameniti.

Grundfos GO balance: Brzo i jednostavno hidrauličko balansiranje

GO Balance je alat za brže i lakše hidrauličko balansiranje prilikom instaliranja ALPHA2 (sa ALPHA čitačem) ili ALPHA3 pumpi. Sa jednostavnom opcijom pomoći korak-po-korak, aplikacija obezbeđuje pravilno balansiranje, bez obzira da li je u pitanju sistem dvocevnog radijatorskog, podnog ili kombinacija prethodno dva navedena sistema grejanja. Kada je sistem balansiran, aplikacija generiše i šalje izveštaj putem email-a. Sa optimalnim balansiranjem, u zavisnosti od sistema grejanja i kuće, krajnji korisnici mogu smanjiti troškove energije i do 20%.

Grundfos GO Replace: Zamena kotlovske pumpe u tri koraka

Grundfos GO Replace namenjen je za brzu i laku zamenu starih kotlovskih pumpi u tri jednostavna koraka. Stara pumpa se prvo identifikuje po proizvodnom broju - bilo skeniranjem natpisne pločice, preko koje će funkcija prepoznavanja teksta naći broj, ili ručnim unosom broja. Kada je pumpa identifikovana i potvrđena, aplikacija će preporučiti optimalnu pumpu za zamenu. Zajedno sa ovom preporukom, aplikacija kreira procenjenu uštedu energije od zamene pumpe i po mogućstvu pruža vodič za instalaciju.

GRUNDFOS ALPHA pumpe - Uvek iznad proseka!

ALPHA1: Optimalan izbor

Grundfos ALPHA1 cirkulaciona pumpa je optimalan izbor za bilo koji sistem grejanja, jer  je jednostavna za zamenu, ugradnju i upravljanje. Cirkulaciona pumpa je napravljena tako da instalaterima i krajnjim korisnicima, iz godine u godinu, pruža sigurnost sa pouzdanim performansama. Sa devet različitih režima upravljanja - tri režima proporcionalnog pritiska, tri režima konstantne brzine i tri režima konstantnog pritiska - ALPHA1 se lako prilagođava i jednocevnim i dvocevnim sistemima radijatorskog grejanja, kao i sistemima podnog grejanja. ALPHA1 je idealna zamena u instalacijama gde je ugrađena Grundfos UPS pumpa.

ALPHA1 L: Optimalan izbor

Grundfos ALPHA1 L cirkulaciona pumpa je optimalan izbor za bilo koji sistem grejanja, jer  je jednostavna za zamenu, ugradnju i upravljanje. Cirkulaciona pumpa je napravljena tako da instalaterima i krajnjim korisnicima, iz godine u godinu, pruža sigurnost sa pouzdanim performansama. ALPHA1 L je kompatibilna sa aplikacijom Grundfos GO Replace, čineći zamene pumpi bržim i lakšim nego ikad. Jednostavno preuzmite aplikaciju GO Replace i skenirajte staru pumpu prilikom zamene ili nadogradnje Grundfos malih cirkulacionih pumpi u grejnim kotlovima. GO Replace će predložiti najbolju opciju ALPHA1 L pumpe, tako da ćete u najkraćem mogućem roku izvršiti zamenu.

ALPHA2: Efikasan izbor

Grundfos ALPHA2 jedna je od najefikasnijih cirkulacionih pumpi na tržištu. Idealan je izbor za bilo koji tip sistema grejanja. Izuzetno je pouzdana, jednostavna za ugradnju i balansiranje. Ugrađena funkcija AUTOADAPT omogućava krajnjim korisnicima da dobiju energetski najefikasniju distribuciju grejanja. Uz pomoć ove funkcije sistem grejanja se analizira kako bi se pronašlo najbolje podešavanje pumpe. U slučaju promene ponašanja korisnika, pumpa se sama prilgođava novonastaloj situaciji. ALPHA2 je takođe kompatibilna sa aplikacijom Grundfos GO Balance: prva mobilna platforma za balansiranje u dvocevnim sistemima radijatorskog i podnog grejanja – brzo obezbeđuje dokumentaciju za instalatere, pruža komfor krajnjim korisnicima i značajne uštede energije. Jednostavno preuzmite GO Balance na svoj pametni telefon, povežite se sa ALPHA2 pumpom i ALPHA čitačem i pustite da Vas aplikacija vodi kroz svaki korak hidrauličkog balansiranja.

ALPHA3: Inteligentan izbor

Kombinacijom svih prednosti drugih ALPHA cirkulacionih pumpi, Grundfos ALPHA3 u svakom pogledu prevazilazi prosek - omogućava instalaterima da kontrolišu i prate performanse pumpe preko svog pametnog telefona. Zajedno sa GO Remote aplikacijom, ALPHA3 obezbeđuje instalaterima najbrži i najjednostavniji način za daljinsko upravljanje podešavanjima i karakteristikama pumpe. Jednostavno preuzmite aplikaciju na bilo koji pametni telefon ili mobilni uređaj i uštedite vreme i energiju prilikom sledeće instalacije u pokretu. Dizajnirana za svakodnevne potrebe instalatera, pumpa ALPHA3 je inteligentan izbor za gotovo bilo koji sistem grejanja. I dok pumpa uključuje najnoviju pametnu tehnologiju, takođe je predviđeno da dugo traje - sa izuzetnom efikasnošću i pouzdanošću u godinama koje slede.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...
Vesna 01.09.2020.
Sadasnji put Paracin-Zajecar-Negotin prolaz...