GRUNDFOS MAGNA program cirkulacionih pumpi: Nisu sve pumpe jednake

01.10.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Postoje prosečne pumpe i postoje Grundfos pumpe. Grundfos MAGNA cirkulacione pumpe dizajnirane su tako da unaprede gotovo svaki veći sistem grejanja ili hlađenja - bilo da vam je potrebno optimalno ili inteligentno rešenje. Idealan izbor za jednostavne sisteme je MAGNA1, sa kojom instalateri imaju na raspolaganju energetski efikasnu i pouzdanu zamensku pumpu. Sa druge strane, inteligentna MAGNA3 pumpa je sve što je instalateru potrebno. Ona nudi izuzetne performanse - daljinsko upravljanje pumpom sa vaših mobilnih aparata, pouzdanost i jednostavnu instalaciju. Obe MAGNA pumpe dizajnirane su za sisteme grejanja i hlađenja u stambenim zgradama, školama, bolnicama i industriji uz višegodišnju pouzdanost. Kada birate MAGNA pumpu, jedno je sigurno - MAGNA nikad nije prosečna.

GRUNDFOS MAGNA program cirkulacionih pumpi: Nisu sve pumpe jednake

MAGNA1: Optimalan izbor

Cirkulaciona pumpa MAGNA1 je laka za instalaciju i dobro je rešenje u situacijama gde su dovoljne osnovne funkcije upravljanja i nadgledanja. MAGNA1 je jednostavna za korišćenje i pokreće se pritiskom na dugme. Pumpa takođe pruža mogućnost BMS povezivanja i jednostavan korisnički interfejs kako bi instalacija bila brza i nesmetana. Dizajnirana da godinama služi kao isplativa, energetski efikasna i pouzdana pumpa, MAGNA1 nudi najbolju efikasnost prilikom zamene, a isporučuje se kao jednoradna i dvoradna u više od 200 varijanti od livenog gvožđa i nerđajućeg čelika. Uvek pouzdana i uvek efikasana, MAGNA1 je optimalan i jednostavan izbor za veće sisteme grejanja i hlađenja.

MAGNA3: Inteligentan izbor

Cirkulaciona pumpa MAGNA3 daleko je iznad proseka. Osmišljena je da poboljša svaki tip sistema grejanja i hlađenja. MAGNA3 je inteligentan izbor za instalatere. Pruža izuzetnu efikasnost i pouzdanost, lako nadgledanje, kontrolu i jednostavnu instalaciju. Jednostavnu instalaciju omogućava korišćenje fabričkih postavki funkcije AUTOADAPT čime se analizira sistem grejanja, pronalazi optimalno podešavanje i neprestano prilagođava rad pumpe zahtevima sistema. Takođe, MAGNA3 omogućava brzo i intuitivno daljinsko upravljanje funkcijama pumpe. Instalateri i krajnji korisnici mogu da kontrolišu i prate performanse pumpe, bilo sa njihovog pametnog telefona pomoću aplikacije Grundfos GO Remote, bilo dodavanjem CIM modula koji podržava sve fieldbus standarde. Sve to čini pumpu MAGNA3 savršenim dodatakom za bilo koji BMS.

GRUNDFOS MAGNA program cirkulacionih pumpi: Nisu sve pumpe jednake

Povezivanje na svim nivoima

MAGNA3 se lako može povezati sa aplikacijom Grundfos Go Remote, koja omogućava jednostavno i pouzdano daljinsko upravljanje, posebno za cirkulacione pumpe na teško dostupnim mestima. Grundfos Go Remote pruža podršku tokom celog životnog ciklusa MAGNA3 pumpe - od odabira pravog načina kontrole, praćenja stanja pumpe, do rešavanja osnovnih problema. Za naprednije sisteme MAGNA3 se može lako povezati na BMS postavljanjem CIM modula sa potrebnim fieldbus standardima direktno u kontrolnu kutiju. Kad je MAGNA3 povezana na BMS, instalater ili krajnji korisnik može detaljno kontrolisati i pratiti rad pumpe.

Unapređene aplikacije za korišćenje MAGNA3 pumpe

MAGNA3 dolazi sa novom ugrađenom aplikacijom koja olakšava rad instalatera pomažući im da odaberu ispravan način upravljanja prilikom instalacije, zamene ili servisa pumpe. Kako bi se osiguralo da sistem radi u najboljem mogućem režimu, sve što instalater treba da uradi je da identifikuje vrstu pumpe koju koristi, a zatim odabere vrstu sistema u kojem se pumpa nalazi. Odabirom karakteristika koje odgovaraju sistemu, aplikacija će garantovati da pumpa radi u ispravnom režimu upravljanja, što dalje obezbeđuje najvišu efikasnost i sveukupnu pouzdanost sistema.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...