MILWAUKEE - Program profesionalnih električnih i akumulatorskih alata

11.02.2019. | Gradjevinarstvo.rs

MILWAUKEE alati su u ponudi firma ELTEC Export-Import d.o.o. koja se bavi uvozom i distribucijom profesionalnog alata, instrumenata i opreme. MILWAUKEE je jedan od vodećih proizvođača industrijskih i profesionalnih alata najvišeg kvaliteta. U svom asortimanu poseduju čitav niz revolucionarnih tehničkih rešenja koja ih izdvajaju od svih ostalih proizvođača alata.

MILWAUKEE - Program profesionalnih električnih i akumulatorskih alata

Slogan firme „Nothing but Heavy-Duty“ jasno daje do znanja da ovaj američki brend ne pravi kompromise po pitanju kvaliteta svojih alata za koje ponosno tvrde da su napravljeni za najzahtevnije korisnike i rad u najtežim uslovima.

Najveće prednosti ovih alata su očigledne kod baterijskih alata koji su gotovo svi izrađeni sa FUEL motorima visokih performansi, bez četkica i sa REDLITHIUM-ION baterijama koje su ispitane za rad od ekstremno niskih temperatura od -20°C pa do +60°C. Takođe u svom asortimanu, naročito baterijskih alata, posedujemo niz specifičnih proizvoda koje većina drugih nema u ponudi, kao što su aku alat za pop-nitne, udarni odvijači ¾“, aku kompresor, SDS-MAx baterijski čekić...itd.

Svi MILWAUKEE alati su pokriveni trogodišnjom garancijom. Na zvaničnom sajtu može se pogledati kompletan asortiman proizvoda www.milwaukeetool.rs a takođe može se kontaktirati i firma ELTEC Export-Import d.o.o. za sve dodatne informacije ili ukoliko želite da probate i testirate bilo koji MILWAUKEE alat i sami se uverite u njihove prednosti i kvalitet.

Pored ovih alata u ponudi firme ELTEC Export-Import ima preko 50.000 različitih artikala od kojih na lageru uvek ima više od 6.000 artikala.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...