Važan je krov nad glavom

22.11.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kada ste poslednji put imali vremena da se zapitate šta je vama zaista važno? Koliko pažnje posvećujete onome što vam je važno?

Jedno od najvažnijih pitanja u životu jeste kupovina stana, a izazov obezbeđivanja krova nad glavom je još veći, ako se kupovina realizuje preko stambenog kredita. Kupovina stana brižljivo se planira, dok kredit predstavlja dugoročnu finansijsku obavezu koju nije lako ispuniti. Zato je neophodno pronaći sva rešenja koja će obezbediti sigurnu otplatu kredita i istovremeno sačuvati finansijsku stabilnost najbližih članova porodice.

Polisa životnog osiguranja je efikasno sredstvo zaštite stambenog kredita i finansijske sigurnost najmilijih. Wiener Städtische osiguranje, jedan od lidera na tržištu životnog osiguranja u Srbiji, nudi „riziko“ životno osiguranje, koje predstavlja garanciju otplate kreditnog duga.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Nepredvidive životne situacije ne bi trebalo da ostave vaše najbliže u dodatnim, finansijskim izazovima. U slučaju smrti korisnika stambenog kredita Wiener Städtische osiguranje preuzima obavezu isplate preostalog stambenog kredita banci. Na ovaj način, porodica će biti ne samo oslobođena obaveze da otplati ostatak kredita, nego i će i dalje neometano raspolagati nekretninom.

Riziko životno osiguranje ne mora da bude samo sredstvo za obezbeđenje kredita. Može da se ugovori i ukoliko vodite stresan život, dinamičan život i svakodnevno ste izloženi brojnim rizicima. Uz polisu životnog osiguranja, obezbeđujete sigurnu finansijku pomoć svojim najmilijima.

„Best Doctors“ – dopunsko osiguranje za bolju zdravstenu zaštitu

Dopunsko osiguranje Wiener Stӓdtische Best Doctors je proizvod osiguranja zdravstvene zaštite koja pokriva trošak lečenja težih oboljenja, uključujući putne i smeštajne troškove. Pokriva specifična, teška oboljenja čije skupo i specijalizovano lečenje nedovoljno pokriva većina planova zdravstvenog osiguranja. Ugovara se na isti period kao i ugovor o osiguranju života. Osigurane su sledeće bolesti i medicinski postupci: tretman kancera, koronarna bajpas hirurgija, zamena srčanog zaliska, donacija organa/transplantacija tkiva i neurohirurgija. Dopunsko osiguranje obezbeđuje pokriće troškova milion evra godišnje, a ukupno 2 miliona evra za ukupno vreme trajanja ugovora o osiguranja.

Osiguranje života je mudra odluka. Donesite je na vreme, za sebe i svoje najbliže.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Iiinkh 18.02.2019.
Sta vam znaci to da mogu pristojno da zarad...
Biljana 17.02.2019.
Kako loktajt lepak namazati na celu povrsin...
Djom 06.02.2019.
Sjajna cena zemljišta, ko bi rekao da su to...
Jova 01.02.2019.
Zalosna vam majka....za onakvo skrnavljenje...
veselnik 01.02.2019.
Ma lako je njima, nemaju oni Grdelicu!