VEKA - kvalitetan profil

16.04.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija VEKA AG je jedan od svetskih lidera u oblasti proizvodnje i prodaje prozorskih profila, profila za ulazna i klizna vrata, roletni i specijalnih profila od PVC-a. Bilo da je reč o zaobljenim ili ravnim profilima, VEKA sistemi SOFTLINE 82, SOFTLINE 76, SWINGLINE 70, SOFTLINE 70, i EFFECTLINE 70 uvek daju odgovarajući oblik konkretnom objektu. Svaki od ovih sistema se odlikuje poznatim VEKA kvalitetom koji zadovoljava najviše kriterijume funkcionalnosti, sigurnosti i izolacije.

Kompanija VEKA godinu za godinom, beleži uspehe na našem tržištu i to nije slučajno. Sve što smo postigli zasnovano je na principima koje dosledno primenjuje:  

  • Kvalitet – odnosno primena svih mera neophodnih za postizanje vrhunskog kvaliteta, u skladu sa standardima koji važe u svim zemljama u kojima se prodaju proizvodi kompanije VEKA. Prozori od VEKA profila sa debljinom zida klase A, koja podleže EN 12608, su istovremeno vrhunski stabilni i sigurni, i pritom štede energiju. Doslednost u pridržavanju standarda kvaliteta  je ujedno i osnov poslovnog uspeha naših partnera na tržištu.
  • Fleksibilnost u oblikovanju - VEKA profili pružaju neograničene mogućnosti dizajna zbog velikog broja oblika i širokog spektra atraktivnih boja.
  • Brzina isporuke - klijent može da dobije baš sve profile koje je poručio, u veoma kratkom vremenskom roku.

VEKA program je fleksibilan i raznovrstan

VEKA višekomorni (pet, šest i sedam komora), profili proizvode se u više različitih sistema, koji se razlikuju po dizajnu i tehničkim osobinama: vi imate mogućnost izbora između klasičnih, ravnih ili zaobljenih kontura, sa različitim sistemima zatvaranja i tri dubine ugradnje. Na taj način moguće je svaki prozor uskladiti sa i sa vašom vizijom i kreativnim zahtevima.

Među više od 2000 profila, lajsni i dodatnih elemenata za različite linije sistema, sigurno će se naći pravo rešenje i za vas.

Ukoliko se vaša zgrada nalazi „na sunčanoj strani ulice“, VEKA ima pravo rešenje za Vas – VEKA roletne, kapke i grilje. Vrlo lepo oblikovane, atraktivnog izgleda i sigurne pružaju delotvornu zaštitu od sunca, vrućine i neželjenih pogleda, a proizvode se u istim bojama i dezenima kao i prozorski profili. Kao i svi ostali VEKA profili, i kapci su napravljeni od kvalitetnog materijala, dugotrajnog i otpornog na razne klimatske uticaje i UV zračenje. Laki za održavanje, ne zahtevaju farbanje i specijalno čišćenje. Između pokretnih delova je moguće dozirati ulazak svetlosti, a opremljeni su i metalnim ojačanjem koji pruža adekvatnu statiku i povećava bezbednost od provale.

Uz VEKA prozorske sisteme je lakše i jednostavnije izabrati baš ono što vam je potrebno!

VEKA – ZA PROZORE DUGOG VEKA

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...