Nova SUPREME serija profila – Ad Alpro Vlasenica

19.01.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kako bi odgovorili moderenim trendovima u arhitekturi, u saradnji sa matičnom kompanijom, Ad Alpro Vlasenica je u ponudu uvela potpuno nove sisteme arhitektonskih profila koji se ističu po svojim vrhunskim performansama.

Nove SUPREME serije su karakteristične po svom modernom minimalističkom dizajnu, visokom nivou toplotne izolacije, visokom nivou vodonepropusnosti, visokom nivou vazdušne nepropusnosti, potpunoj sertifikaciji kod IFT Rozenhajm. Vrhunski kvalitet i inovativan dizajn su plod višedecenijskog iskustva i akomuliranog znanja.

Alpro je danas jedna od vodećih kompanija u proizvodnji arhitektonskih profila na prostorima bivše Jugoslavije. Visoko stručan kadar, iz svih oblasti, i inovativna i moderna rešenja sadržana u našim proizvodima su garant njihovog uspjeha, kao uspeha korisnika naših proizvoda. Svojim kupcima ne nude samo profile, već integrisan visokotehnološki proizvod koji treba da odgovori zahtevima najekstremnijih eksploatacionih uslova.

Svojim kupcima obezbeđuju rešenje koje u potpunosti treba da odgovori njihovim potrebama i očekivanjima. Izuzetan kvalitet poslovanja, a na šta su naročito ponosni, je dobra komunikacija sa korisnicima njihovih proizvoda, tako da naše kupce smatraju delom jedne velike Alpro porodice, koja je iz dana u dan sve brojnija.

Danas Alpro u svom proizvodnom programu ima veliku lepezu različitih profila kao što su: standardni profili, profili za vrata i prozore sa i bez termičkog prekida, profili za ograde, profili za klizna vrata i prozore, profili sa fasade, profili za pregradne zidove, profili za elektro, mašinsku industriju itd.

Tim iskusnih stručnjaka vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju za sva pitanja, pojašnjenja i izbor najboljeg rešenja za vaš projekat!

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Ognjen 15.01.2019.
Ja radim te krovove deset godina i nikad ni...
Cacanin 31.12.2018.
Gos Janko vi pričate o radniku koji radi na...
Darko 31.12.2018.
Zakoni postoje, ali se ne poštuju. Sem jedn...
janko 21.12.2018.
Da su tolike dnevnice u Srbiji, nebi niko i...
Saša 10.12.2018.
Dok se ne presvuče asfalt Batrovci -Sremska...