Nova SUPREME serija profila – Ad Alpro Vlasenica

22.01.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kako bi odgovorili moderenim trendovima u arhitekturi, u saradnji sa matičnom kompanijom, Ad Alpro Vlasenica je u ponudu uvela potpuno nove sisteme arhitektonskih profila koji se ističu po svojim vrhunskim performansama.

Nove SUPREME serije su karakteristične po svom modernom minimalističkom dizajnu, visokom nivou toplotne izolacije, visokom nivou vodonepropusnosti, visokom nivou vazdušne nepropusnosti, potpunoj sertifikaciji kod IFT Rozenhajm. Vrhunski kvalitet i inovativan dizajn su plod višedecenijskog iskustva i akomuliranog znanja.

Alpro je danas jedna od vodećih kompanija u proizvodnji arhitektonskih profila na prostorima bivše Jugoslavije. Visoko stručan kadar, iz svih oblasti, i inovativna i moderna rešenja sadržana u našim proizvodima su garant njihovog uspjeha, kao uspeha korisnika naših proizvoda. Svojim kupcima ne nude samo profile, već integrisan visokotehnološki proizvod koji treba da odgovori zahtevima najekstremnijih eksploatacionih uslova.

Svojim kupcima obezbeđuju rešenje koje u potpunosti treba da odgovori njihovim potrebama i očekivanjima. Izuzetan kvalitet poslovanja, a na šta su naročito ponosni, je dobra komunikacija sa korisnicima njihovih proizvoda, tako da naše kupce smatraju delom jedne velike Alpro porodice, koja je iz dana u dan sve brojnija.

Danas Alpro u svom proizvodnom programu ima veliku lepezu različitih profila kao što su: standardni profili, profili za vrata i prozore sa i bez termičkog prekida, profili za ograde, profili za klizna vrata i prozore, profili sa fasade, profili za pregradne zidove, profili za elektro, mašinsku industriju itd.

Tim iskusnih stručnjaka vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju za sva pitanja, pojašnjenja i izbor najboljeg rešenja za vaš projekat!

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ROLO TIME
ROLO TIME
UŽICE-SEVOJNO
www.rolotime.rs

LEGI-SGS
LEGI-SGS
BEOGRAD-RUŠANJ
www.legi.rs

DEYCOM
DEYCOM
ČAČAK-ATENICA
www.deycom.rs

GEALAN
GEALAN
BEOGRAD-BATAJNICA
www.gealan.rs

DOMIS ENTERIJERI
DOMIS ENTERIJERI
SREMSKA MITROVICA-LAĆARAK
www.domisenterijeri.com

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...