INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

41. Međunarodni kongres KGH i prateća izložba - Beograd, 1-3. decembar 2010. godine

21.10.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Pripreme za kongres o KGH i izložbu opreme i dostignuća koja ga prati, traju kao i obično - gotovo neprekidno: još se prethodni 40. jubilarni kongres nije ni završio, a već se sumiraju rezultati i dogovaraju nastupi za naredni – 41. međunarodni kongres o KGH sa pratećom izložbom opreme i dostignuća koji će se održati od 1. do 3. decembra 2010. godine u Beogradu, u SAVA centru.

Program 41. kongresa prati aktuelnu problematiku i razmatraće teme značajne za razvoj nauke i tehnike KGH. I ove godine će se u SAVA centru okupiti istaknuti naučnici, vodeći istraživači i specijalisti iz prakse i autori iz više desetina zemalja, da sa domaćim stručnjacima i međusobno, razmene iskustva i saopšte novosti iz ove grane nauke i tehnike, dok je izložba postala mesto koje neće propustiti nijedan poznatiji strućnjak iz KGH struke ili marketinški stručnjak.

Kongres Društva za grejanje, hlađenje i klimatizaciju Srbije (KGH) sa pratećom izložbom je događaj čije se održavanje najavljuje u mnogim stručnim glasilima i sajtovima u svetu i kod nas, i stručni skup koji zvanično podržavaju najuglednije institucije u ovom domenu u zemlji i svetu.

Jednom reči, »KGH kongres« postao je »brand name« našeg Društva koji se prepoznaje kako u našoj tako i u međunarodnoj stručnoj javnosti. Takođe, interesovanje naših i stranih izlagača za izložbu opreme i dostignuća samo potvrđuje postignuti renome ove prateće manifestacije među našim i stranim stručnjacima.

U programu kongresa i ove godine je predviđeno okupljanje i prezentacija radova studenata sa svih naših fakulteta, kao i gostiju iz inostranstva.

Ovaj naš program za mlade i buduće stručnjake izaziva veliko interesovanje među studentima i učesnicima kongresa, kao i u stručnoj javnosti. A u društvenom programu kongresa predviđeni su: otvaranje izložbe sa koktelom dobrodošlice, večera za goste, svečana večera, oproštajni ručak, podela nagrada i priznanja i specijalnih zahvalnica najvernijim učesnicima, sponzorima i izlagačima, i još ponešto.

Zato ne treba propustiti priliku za još jednim nezaboravnim druženjem u Beogradu.

Napomena: za sve dodatne detalje pogledajte sajt Društva KGH na profilu organizacije ispod.

Linkovi:

  • AHR Expo Las Vegas - Solarne tehnologije u centru pažnje sajma 2011 AHR - klikni na link

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;