Mali oglasi Niste prijavljeni Prijava | Registracija

Gradjevinarstvo - Oglasi


MALI OGLASI - GRADJEVINARSTVO

     Kategorije
Građevinske usluge
Građevinski materijali
Izolacioni materijali
Vrata, prozori, bravarija
Vodovod i kanalizacija
Grejanje, klimatizacija, ventilacija
Keramika i sanitarije
Elektromaterijal i oprema
Alarmi, video nadzor
Osvetljenje
Podne obloge
Opremanje enterijera
Uređenje eksterijera
Montažne kuće
Liftovi, eskalatori
Građevinske mašine, alat i oprema
Poslovi
Nekretnine

     Pitanja i odgovori

Kome je namenjen sajt Gradjevinarstvo.rs/MaliOglasi?

Sajt Gradjevinarstvo.rs/MaliOglasi je specijalizovani oglasnik iz oblasti građevinarstva, namenjen je i pravnim i fizičkim licima, svima koji žele da ponude ili imaju potrebu za građevinskim materijalom, građevinskim radovima, građevinskim mašinama, opremom ili poslom u oblasti građevinarstva.

Da li je oglašavanje besplatno?

Da, postavljanje standardnih oglasa je potpuno besplatno i za pravna i za fizička lica. Pravna lica mogu postaviti do 10, a fizička lica do 5 standardnih oglasa. Postoje i dodatni oglasi, PREMIUM i TOP, koji su posebno istaknuti i koji se naplaćuju.

Koliko dugo je moj oglas aktivan na sajtu?

Vaš standardni oglas je aktivan 30 dana od dana postavljanja uz mogućnost produženja ovog perioda. Nakon produženja datum postavljanja oglasa se menja i Vaš oglas se ponovo pojavljuje na vrhu svih standardnih oglasa. Naravno, ukoliko želite, možete ga obrisati i pre isteka roka.

Kada će se pojaviti moj oglas na sajtu?

Vaš oglas se pojavljuje na sajtu nakon unosa i naše verifikacije. Trudimo se da taj period bude što kraći, svakako ne duži od 16 sati. Verifikacija oglasa je neophodna kako bi se sprečile zloupotrebe.

Da li je neophodna registracija kako bi postavio oglas na sajtu?

Registracija je neophodna i vrši se samo jednom, pre postavljanja prvog oglasa. Lako je možete obaviti preko strane za registraciju unošenjem osnovnih podataka. Nakon unosa podataka dobićete aktivacioni e-mail koji sadrži link na koji treba da kliknete kako bi završili registraciju. Ukoliko Vam ovaj e-mail ne stigne, molimo Vas da nas kontaktirate. Nakon uspešne registracije možete da izvršite prijavu na sajt i da postavljate i korigujete oglase.

Kako da postavim oglas?

Oglas možete da postavite samo ako ste registrovani i prijavljeni (ulogovani) na sajt. Kliknite na crveno dugme “Postavi oglas” ili na link “Unos oglasa” kako bi se otvorila strana za unos oglasa. Na toj strani unesite vrstu oglasa, kategoriju u kojoj će se oglas nalaziti, naslov oglasa, tekst oglasa i fotografije uz koje možete uneti i kraći tekstualni opis. Preporučujemo Vam da unesete fotografije jer će Vaš oglas biti znatno uočljiviji i sadržajniji.

Zašto je neophodna deklaracija?

Prema članu 11 Zakona o oglašavanju (objavljen u Službenom glasniku broj 79/2005 od 16.9.2005.), pravna lica oglašivači su dužni da onome ko objavljuje, odnosno emituje oglasnu poruku, uz oglasnu poruku dostave i popunjen obrazac – deklaraciju. Unos i verifikacija ovih podataka su neophodni i kako bi se izbegle zloupotrebe i podigao bezbedonosni nivo korisnika. Deklaraciju je potrebno samo jednom popuniti prilikom postavljanja prvog oglasa i važeće je dokle god imate aktivan nalog na sajtu.

Kako da korigujem ili obrišem oglas?

Kada ste prijavljeni na sajtu, u levoj koloni će se pojaviti meni “Moj nalog”. Klikom na link “Moji oglasi” otvarate stranu sa svim vašim oglasima koje ste postavili. Klikom na dugme “Izmeni” dobijate mogućnost da izvršite izmene na Vašem oglasu a klikom na “Obriši” Vaš oglas će biti obrisan. Svaka izmena koju izvršite na oglasu mora da prođe proceduru verifikacija sa naše strane kako bi se oglas pojavio na sajtu.

Kako da izmenim moje podatke?

U meniju “Moj nalog” kliknite na link “Moji podaci” kako bi Vam se otvorila strana sa podacima koje sta uneli prilikom registracije. Za izmenu podataka kliknite na dugme “Izmena podataka”.

Kako mogu da pretražujem oglase?

Oglase možete pretraživati listanjem preko kategorija i podkategorija koje se nalaze u levoj koloni sajta. Takođe, možete koristiti i padajući meni sa kategorijama koji se nalazi na vrhu. Za pretragu po ključnim rečima potrebno je da traženi pojam unesete u polje “Šta tražite” koje se nalazi na vrhu svake strane. Ovde možete pretragu suziti na odgovarajuću kategoriju koju možete uneti preko padajućeg menija, kao i na vrstu oglasa u zavisnosti da li se radi o ponudi ili potražnji. Klikom na “Pronađi oglas” dobijate rezultat Vaše pretrage.

Kako da moj oglas bude istaknut, uočljiviji?

Ukoliko želite da Vaš oglas bude uočljiviji u odnosu na druge, standardne, oglase, možete koristiti neku od plaćenih opcija oglašavanja putem Premium i Top oglasa. Ovi oglasi su posebno istaknuti i nalaze se na vrhu svih rezultata pretraga i, samim tim, omogućavaju mnogo veću vidljivost. Više o ovome možete naći na strani Oglašavanje.

Kako da prijavim nepravilnost u nekom oglasu?

Kod prikaza pojedinačnog oglasa klikom na link “Prijava nepravilnosti” otvara Vam se obrazac preko kojeg možete prijaviti nepravilnost kod tog oglasa. Nepravilnost podrazumeva svaku uočenu netačnu informaciju, pokušaj prevare, obmane, nezakonitih radnji i sl.

Kako da prijavim grešku na sajtu?

Svaku grešku koju uočite na sajtu možete prijaviti preko naše kontakt strane ili putem e-mail poruke. Na tome ćemo Vam biti veoma zahvalni.


STEVAN OGRADE STEVAN OGRADE
BEOGRAD-UMKA, 011 8025 082
www.stevanz.com

TERMOPLASTING TERMOPLASTING
OSEČINA, 014 452 257
www.termoplasting.com

PEIKKO SLOVAKIA PEIKKO SLOVAKIA
KRALOVA NAD VAHOM, +381 63 589955
www.peikko.com

DVD VRAČAR DVD VRAČAR
BEOGRAD, 011 2410 604
www.dvdvracar.rs

K.I.G.O. K.I.G.O.
NOVI BEOGRAD, 060 7114 150
www.kigo.rs

TEHNOMARKET TEHNOMARKET
PANČEVO, 013 307 700
www.tehnomarket.com

* Građevinske usluge  >> Projektovanje  >> Geodetska merenja  >> Izgradnja i renoviranje  >> Zemljani radovi i rušenje  >> Zidarski radovi  >> Betonski i armirački radovi  >> Tesarski radovi  >> Krovopokrivački radovi  >> Izolaterski radovi  >> Stolarski radovi  >> Bravarski radovi  >> Limarski radovi  >> Staklorezački radovi  >> Keramičarski radovi  >> Kamenorezački radovi  >> Parketarski radovi  >> Podopolagački radovi  >> Suvomontažni radovi  >> Gipsarski radovi  >> Elektroinstalaterski radovi  >> Fasaderski radovi  >> Molersko farbarski radovi  >> Vodoinstalaterski radovi  >> Kanalizacioni radovi  >> Postavljanje instalacije grejanja i ventilacije  >> Prevoz građevinskog materijala  >> Ostale građevinske usluge  * Građevinski materijali  >> Cement, kreč, šljunak, pesak  >> Beton gotov  >> Armatura, gvožđe, žica  >> Blokovi, opeka, kamen  >> Malteri, dekorativne mase  >> Boje, lakovi, premazi, lepkovi  >> Zaptivači, kitovi, silikoni  >> Zidne obloge  >> Krovni pokrivači i oprema  >> Drvena građa  >> Zastakljivanje, polikarbonati  >> Materijali za suvu gradnju  >> Fasadni materijali  >> Betonski elementi  >> Metalni elementi  >> Šrafovska roba  >> Ostali građevinski materijali  * Izolacioni materijali  >> Hidroizolacija  >> Termoizolacija  >> Zvučna izolacija  >> Protivpožarna izolacija  * Vrata, prozori, bravarija  >> Vrata i prozori  >> Industrijska i garažna vrata  >> Kapije, ograde, gelenderi  >> Brave i automatika za vrata i kapije  >> Roletne, venecijaneri, žaluzine, komarnici, folije  >> Tende i nadstrešnice  >> Zaštitne rešetke  >> Ostala bravarija  * Vodovod i kanalizacija  >> Oprema za vodovod  >> Oprema za kanalizaciju  * Grejanje, klimatizacija, ventilacija  >> Oprema za grejanje  >> Oprema za klimatizaciju i ventilaciju  * Keramika i sanitarije  * Elektromaterijal i oprema  * Alarmi, video nadzor  * Osvetljenje  * Podne obloge  * Opremanje enterijera  * Uređenje eksterijera  * Montažne kuće  * Liftovi, eskalatori  * Građevinske mašine, alat i oprema  >> Bageri, utovarivači, kombinirke  >> Kranovi, dizalice, platforme  >> Mašine za završne radove  >> Oplate, skele, podupirači  >> Alat i pribor  >> Pumpe, kompresori, agregati  >> Građevinski kontejneri  >> Ostale građevinske mašine i oprema  >> Servis i popravka građevinskih mašina i alata  >> Iznajmljivanje građevinskih mašina i opreme  * Poslovi  * Nekretnine  
 
   Gradjevinarstvo/MaliOglasi

Kontakt i podrška

Telefon: 011 2562 006
Telefon: 063 488 669
E-mail: oglasi@gradjevinarstvo.rs
Pitanja i odgovori (FAQ)
Kontakt strana

Informacije

O nama
Uslovi korišćenja
Oglašavanje
Deklaracija
Postavi oglas - Gradjevinarstvo/MaliOglasi   

   © 2002-2019 Gradjevinarstvo.rs  /  Construction.rs