TARKETT SEE
TARKETT SEE
21400 BAČKA PALANKA, SRB
INDUSTRIJSKA ZONA 14

021 7557 649

TARKETT SEE

Kompanija Tarkett je jedan od vodećih svetskih proizvođača podova uz bogatu istoriju preko 130 godina. Tarkett-ova usmerenost ka kupcima, iskustvo i posvećenost inovacijama nastavljaju da obezbeđuju čvrst dokaz vizije njenih ljudi i njihove želje da neprestano pronalaze nova rešenja.

Ako ste arhitekta, dizajner enterijera, Tarkett partner u prodaji - pronađite showroom u Beogradu na adresi Nebojšina 20, kako bi Tarkett pronašao najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte.

Tarkett SEE Showroom – Beograd je idealan prostor za sve potrebne konsultacije ili informacije. Saznajte više o proizvodima: LVT, vrhunski višeslojni parket, linoleum, sportski podovi i mnogi drugi. Da li imate pitanja u vezi sa karakterističnim zahtevima arhitektonskih projekata, dizajnom enterijera, o prodaji i slično? Pronađite odgovor u Tarkett Showroomu, gde možete pogledati i željene uzorke podova i upoznati se sa njihovim karakteristikama.

Tarkett nudi rešenja za sve prostore kao što su: stambeni, ugostiteljski, prodajni, poslovni objekti, obrazovne i zdravstvene ustanove i prostori za sport.  Uverite se u kvalitet i primenu velikog broja Tarkett rešenja u svim segmentima.

KATEGORIJE