"EUROmodul" iz Nove Pazove dobio sertifikat ISO 9001:2008

07.07.2009.

Renomirani proizvođač građevinsko stambenih kontejnera, urbane i reklamne opreme "EUROmodul" iz Nove Pazove sertifikovao je svoje poslovanje u skladu sa međunarodnim standardom ISO 9001:2008. Sertifikat je izdala vodeća sertifikaciona kuća u Srbiji YUQS - Društvo za sertifikaciju i nadzor sistema kvaliteta, a pored ovog dobijen je i međunarodno priznati setifikat od partnerske kuće "IQNET" International Certification Network.

Kako prenosi direktor "EUROmodula" Milan Ćopić preduzeće je unazad godinu dana u svakodnevnim aktivnostima radilo na uspostavljanju i primeni sistema menadžmenta kvalitetom koje je rezultiralo 02.06.2009. godine dobijanjem serifikata SRPS ISO 9001:2008 pod registarskim brojem Q-0579 koji se odnosi se na celu organizaciju odnosno za dizajn, proizvodnju i montažu građevinsko stambenih kontejnera, urbane i reklamne opreme.

Ovom sertifikacijom preduzeće "EUROmodul" je postalo jedno od retkih sertifikovanih kompanija u Srbiji u oblasti proizvodnje kontejnera, urbane i reklamne opreme.

- Ovo je još jedan u nizu koraka u cilju da podignemo nivo poslovanja u skladu sa međunarodnim standardima, kako bi domaćim i stranim kupcimau ponudlili sigurnost u kvalitetu proizvoda koje nudimo. Sledeći korak je uvođenje standardna vezanih za sertifikaciju sistema menadžmenta zaštite životne sredine i sertifikaciju sistema menadžmenta zdravljem i bezbednošću na radu - naveo je Ćopić.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LEGI-SGS
LEGI-SGS
BEOGRAD-RUŠANJ
www.legi.rs

BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

DRINA-COOP
DRINA-COOP
NOVI SAD-VETERNIK
www.drinacoop.rs

PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Saša 10.12.2018.
Dok se ne presvuče asfalt Batrovci -Sremska...
Dejan Popovic 10.12.2018.
Svaka cast.
Lepa 20.11.2018.
Šta je sa nelegalnim objektima koji su izgr...
D 17.11.2018.
I sta ce se videti sa tog tocka koji ce bit...
Kordunas 12.11.2018.
Nadamo se skorom početku radova i kraju tog...