"EUROmodul" iz Nove Pazove dobio sertifikat ISO 9001:2008

07.07.2009.

Renomirani proizvođač građevinsko stambenih kontejnera, urbane i reklamne opreme "EUROmodul" iz Nove Pazove sertifikovao je svoje poslovanje u skladu sa međunarodnim standardom ISO 9001:2008. Sertifikat je izdala vodeća sertifikaciona kuća u Srbiji YUQS - Društvo za sertifikaciju i nadzor sistema kvaliteta, a pored ovog dobijen je i međunarodno priznati setifikat od partnerske kuće "IQNET" International Certification Network.

Kako prenosi direktor "EUROmodula" Milan Ćopić preduzeće je unazad godinu dana u svakodnevnim aktivnostima radilo na uspostavljanju i primeni sistema menadžmenta kvalitetom koje je rezultiralo 02.06.2009. godine dobijanjem serifikata SRPS ISO 9001:2008 pod registarskim brojem Q-0579 koji se odnosi se na celu organizaciju odnosno za dizajn, proizvodnju i montažu građevinsko stambenih kontejnera, urbane i reklamne opreme.

Ovom sertifikacijom preduzeće "EUROmodul" je postalo jedno od retkih sertifikovanih kompanija u Srbiji u oblasti proizvodnje kontejnera, urbane i reklamne opreme.

- Ovo je još jedan u nizu koraka u cilju da podignemo nivo poslovanja u skladu sa međunarodnim standardima, kako bi domaćim i stranim kupcimau ponudlili sigurnost u kvalitetu proizvoda koje nudimo. Sledeći korak je uvođenje standardna vezanih za sertifikaciju sistema menadžmenta zaštite životne sredine i sertifikaciju sistema menadžmenta zdravljem i bezbednošću na radu - naveo je Ćopić.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Ovo je predivno, Koliko god se držali priro...
Ja 02.10.2018.
Zaboravili su samo jednu sitnicu TERMITI�...
Ljiljana 16.09.2018.
Gde pronaci ovakvo kamenje? Imate li prepor...
Zoran Ciric 10.09.2018.
Lepo to zvuci nekome ko nema veze sa poslom...
emi 10.09.2018.
ovaj zakon ce verovatno sredinom veka biti ...