INFONET-468X60-BANNER

Šabačkoj kompaniji Polymit-B priznanje Nova vizura

27.04.2009. | Danas

Na 35. međunarodnom sajmu građevinarstva šabačkom preduzeću Polymit-B pripalo je najviše priznanje Nova vizura za ekološku i potpuno reciklionu kadu.

Žiri se rukovodio ekološkim kriterijumima do kojih drži savremeni svet, ali nisu zanemareni ni inovativnost i dizajn. Reč je o novoj tehnologiji proizvodnje "Božić kade" kojom su eliminisane poliesterske smole, staklena vlakna kao i oprema za njihovu aplikaciju. Pored toga poboljšana je termička izolacija koja omogućava očuvanje temperature vode duži vremenski period, a komplet nožica je stabilan uz mogućnost podešavanja visine kade.

- Ovo je treće priznanje osvojeno na Beogradskom sajmu, a dobijali smo i nagrade na sajmovim u Ženevi, Parizu i Madridu. U ovom poslu gde se u veoma oštroj konkurenciji moramo neprekidno dokazivati najteže je ostati u vrhu. Inostrani partneri prisutni na sajmu interesovali su se za naše proizvode jer ekološki pristup kao i očuvanje energije nije samo hit već i preka potreba - rekla je Danka Božić, direktorka "Polymit".

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;