INFONET-468X60-BANNER

Deset godina Ceresit kvaliteta u Srbiji-Ceresit na Sajmu građevinarstva

20.04.2012. | Gradjevinarstvo

Na 38. Međunarodnom sajmu građevinarstva koji će se održati od 24. do 28. aprila, svoj štand u hali tri Beogradskog sajma imaće i brend Ceresit, neizostavni deo svake kvalitetne gradnje. U duhu proslave desetogodišnjice uspešnog poslovanja u Srbiji, osim predstavljanja poslednjih inovacija na polju postavljanja keramike, fasadnih i sistema za podopolaganje i hidroizolaciju, Ceresit je pripremio i posebna iznenađenja za posetioce.

Renomirani svetski brend Ceresit ove godine proslavlja deset godina poslovanja u Srbiji, a tokom tog perioda postao je lider na tržištu zahvaljujući vrhunskom kvalitetu proizvoda, usmerenosti ka kontinuiranim inovacijama i unapređenju proizvodnje, kao i brizi za očuvanje životne sredine.

Prezentaciju Ceresita na sajmu oplemeniće i poseta ekipe popularne emisije „Radna akcija by Ceresit“ sa televizije Prva, koja se u saradnji sa čuvenim brendom kao generalnim sponzorom, emituje već drugu sezonu.

Na štandu Ceresita posetioci će moći već pri prvom dodiru da se uvere u kvalitet izloženih proizvoda, a najveće inovacije koje će takođe biti predstavljene za vreme sajma, olakšaće i unaprediće radove na polju postavljanja keramike, fasadnih i sistema za podopolaganje i hidroizolaciju.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;