INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Delegacija Fiata posetila proizvodni pogon Trimo inženjeringa u Šimanovcima

16.06.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Osmočlana delegacija Fiata, na čelu sa dr Robertom Moreom, potpredsednikom za kapitalno opremanje i indirektne materijale nabavke Fiat grupe, Silvanom Kjapinom, menadžerom za građevinske radove i servise i Bartozom Slivom, menadžerom nabavke Fiat automobila Srbija – posetila je proizvodni pogon Trimo inženjeringa u Šimanovcima.

Gosti su sa delegacijom domaćina, koju su predvodili Bojana Đorđević, direktor Trimo inženjeringa i Nenad Đorđević, tehnički direktor – obišli proizvodni pogon koji je pušten u rad 8. novembra 2007.

Cilj posete bio je sagledavanje kapaciteta i kvaliteta proizvodnog lanca Trimo inženjeringa, s obzirom na planirane poslovne aktivnosti Fiata u Srbiji i drugim delovima Evrope. Trimo inženjering već je angažovan na projektu rekonstrukcije postojećih pogona u krugu fabrike Fiat automobila Srbija, kao izvođač najvećeg dela radova.

„Veoma smo zadovoljni zbog ove posete i pozitivnog utiska članova Fiatove delegacije o našem radu i uslugama na tekućem projektu u FAS. Takođe, to je i velika prilika za uspostavljanje partnerskog odnosa sa svetskom kompanijom kao što je Fiat“, izjavila je Bojana Đorđević, direktor Trimo inženjeringa.

Proizvodni pogon u Šimanovcima predstavlja jednu od četiri fabrike* u okviru Trimo grupe, koja posluje na više od pedeset tržišta širom sveta, i obezbeđuje kompletna rešenja na području čeličnih montažnih objekata, krovnih i fasadnih sistema, kontejnera i sistema za zaštitu od buke, energetski efikasnih i neškodljivih za prirodu i ljude.

Inače, pogon Trimo inženjeringa u Šimanovcima ujedno je i jedina proizvodnja Trimo grupe koja proizvodi sendvič-panele na bazi organskih ispuna, uz standardne Trimoterm vatrootporne krovove i fasade. Proizvodnja Trimo inženjeringa usklađena je sa najsavremenijim domaćim i evropskim regulativama i standardima, i ispunjava sve zahteve za kvalitetom i bezbednošću.

*Osim Srbije i Slovenije, Trimo proizvodne pogone ima i u Rusiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;