INFONET-468X60-BANNER

Opština Inđija raspisala javnu nabavku za asfaltiranje svih ulica

19.12.2018. | eKapija

Narednu godinu u Inđiju će obeležiti tri velika projekta koja će promeniti vizuelni identitet grada i unaprediti život građana.

Sa novom građevinskom sezonom započeće se i u toku godine završiti gradnja nove zatvorene gradske pijace, kako bi prodavci i kupci imali pristojne uslove za rad, poručuju gradske vlasti.

Pored pijace, uveliko se završava projektna dokumentacija za izgradnju novog vrtića kod Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene kapaciteta za 200 mališana, tako da se sa prvim prolećnim danima očekuje intezivna gradnja objekta, čime će se, kaže se u tekstu, ukinuti lista čekanja za vrtić, jer će biti dovoljno mesta za svu decu, a boravak dece u predškolskoj ustanovi biće besplatan.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Treći projekat koji će biti završen u narednoj godini je asfaltiranje svih neasfaltiranih ulica na celoj teritoriji opštine Inđija. Kako piše na sajtu Opštine, za taj posao raspisana je javna nabavka, a rok za prijavu zainteresovanih izvođača radova je do kraja godine.

Odmah posle potpisivanja ugovora sa izabranim ponuđačem krenuće sa asfaltiranjem, tako da će opština Inđija biti jedna od retkih u Srbiji u kojoj neće postojati nijedna neasfaltirana ulica, poručuju iz ove Opštine.

Takođe najavljuju i da će se u 2019. godini realizovati nekoliko desetina manjih investicija kao što su uređenja parkova, parkinga, pešačkih staza, osavremenjivanje putne signalizacije i investicije u obrazovne i kulturne objekte.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;