INFONET-468X60-BANNER

Pentaks TT uveo Integrisani sistem menadžmenta

10.12.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Pentaks TT je ove godine uspostavila poslovanje po principima Integrisanog sistema menadžmenta (ISM). Politikom ISM-a su definisani najvažniji prioriteti u realizaciji poslovnih procesa, a to su kvalitet i pouzdanost proizvoda uz poštovanje zakonskih propisa. Sa ovim u vezi svi proizvodi i usluge u potpunosti ispunjavaju identifikovane zahteve i očekivanja korisnika u pogledu kvaliteta, pouzdanosti, cene i rokova isporuke. Shodno tome svi proizvodi poseduju prateću dokumentaciju – sertifikate i izveštaje o ispitivanju.

Kompanija će takođe nastaviti da gradi partnerske odnose sa dobavljačima i distributerima. Pored toga teži da brzo i efikasno odgovori na svaki zahtev kupca i drugih zainteresovanih strana, kako bi bila pouzdan poslovni partner i kao takva konkurentna na tržištu.

Rukovodstvo kompanije Pentaks TT kreira klimu saradnje, poverenja i pripadnosti organizaciji koja se zasniva na uključivanju zaposlenih u poboljšavanju poslovnih procesa, svesnosti o doprinosu zajedničkim ciljevima, potrebama i interesima i aktiviranju kreativnog potencijala.

Ilustracija

ISM-om se obezbeđuje da poslovni procesi budu realizovani na način koji osigurava minimalno korišćenje prirodnih resursa, prevenciju zagađenja životne sredine, prevenciju povreda i bolesti zaposlenih u vezi sa radom.

Takođe se podrazumeva sprovođenje obuke zaposlenih u cilju poboljšanja kompetentnosti i podizanja svesti na teme: stalnog povećanja efektivnosti i efikasnosti svih procesa u organizaciji, i sprečavanja: akcidentnih situacija, profesionalnih oboljenja, bolesti vezanih za rad, oštećenja imovine i zagađenja životne sredine.

Sertifikate koje je uvela kompanija Pentaks TT možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;