INFONET-468X60-BANNER

Kompanija Konstruktor proglašena za "Najboljeg izvođača radova" u 2018. godini

07.12.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Konstruktor osvojila je nagradu u kategoriji najboljeg izvođača radova za tekuću godinu koju dodelje CIJ, CEE & SEE, evropski digitalni i štampani servis za nekretnine na svečanoj GALA ceremoniji u Hotelu Hayatt u Beogradu.

Kompanija Konstruktor proglašena za

Nagrade koje ovaj servis dodeljuje su kredibilna i jedinstvena priznanja za poslovanje u oblasti nekretnina. Svi kriterijumi koji su uzeti u obzir prilikom izbora bili su vezani za uticaj i delovanje koje projekti ostvaruju u oblasti nekretnina: veličina, kvalitet, dizajn, vrednost investicije, vreme za koje je određeni projekat završen itd.

Učešće su uzele najbolje kompanije koje su na bilo koji način uspešno delovale u oblasti „real estate”-a u proteklih godinu dana i radili na realizaciji i razvijanju projekata na lokalnim, regionalnim i međunarodnim tržištima nekretnina.

Kompanija Konstruktor proglašena za

Kada je u pitanju „građevinarstvo”, nagradu „Najbolji izvođač radova 2018.” odnela je Konstruktor Grupa koja je u ovoj kategoriji bila nominovana sa najboljim građevinskim kompanijama u zemlji, sa takođe izrazito dobrim rezultatima u oblasti građevinarstva.

Kompanija Konstruktor proglašena za

Izvršni direktor Konstruktor Grupe, gospodin Ognjen Kisin izražava zadovoljstvo na priznanju koje je Konstruktor Konsalting dobio, i dodaje da je to priznanje, kao i sva ostala tokom 2018. godine koje je Konstruktor dobio zapravo priznanja „zaposlenih Konstruktora” i njima se mogu pripisati.

 

Komentari: 1

Dejan Popovic 10.12.2018 09.52.36

Svaka cast.

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;