INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Prvi kondominijum na Novom Beogradu - „Wellport“

17.05.2018. | Beobuild.rs

Javnosti je predstavljen projekat „Wellport" - prvi kondominijum na Novom Beogradu, tik uz prvi poslovni park na ovim prostorima „Airport City". Projekat je renomirane izraelske kompanije Shikun & Binui Group. U neposrednoj blizini nalazi se i zaštićena zgrada hangara na nekadašnjem Starom aerodromu, projekat slavnog srpskog naučnika i inženjera Milutina Milankovića. Stambeni kompleks imaće ukupno 500 stanova, različitih struktura od jednosobnih do petosobnih, i gradiće se u četiri faze, a prema najavama radovi na izgradnji će početi do leta.

Investitor, kome je ovo treći projekat u Beogradu, može se pohvaliti vrlo uspešnim realizacijama, a na tržištu su prepoznatljivi po projektima „Central Garden“ i „Voždove kapije“. Kao i prethodna dva projekta, i „Wellport“ će biti moderan zatvoren stambeni kompleks, koncipiran tako da budućim stanarima pruži visok kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, modernim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Privatni parking, sportski teren, profesionalno održavanje, park zatvorenog tipa, recepcija i obezbeđenje, kartični pristup kvartu samo su neke od prednosti koje će biti dostupne budućim stanarima. Ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m², dok je ukupna vrednost investicije procenjena na 130 miliona evra. U prvoj fazi gradi se 95 stanova, a u najskorijem periodu očekuje se i početak prodaje.

Na gradilištu će uskoro biti otvoren uzorni stan, gde će kupci moći da se upoznaju sa celokupnom ponudom i svim drugim detaljima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;