INFONET-468X60-BANNER

Peta po redu naučno-stručna konferencija: „Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grejanje i hlađenje''

09.03.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar, u saradnji sa Mašinskim fakultetom iz Beograda i Strojarskim fakultetom iz Mostara, organizuje V po redu međunarodnu naučno stručnu konferenciju „Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grejanje i hlađenje'', i to 28. i 29. marta, 2018. godine u Tehnološkom parku Intera u Mostaru.

Konferencija je dvodnevnog karaktera i okuplja oko 400 gostiju iz domena pomenute teme s područja cele regije. Uvodnu reč će imati  prof.dr. Branislav Živković, mr.sc. Nijaz Delalić, te brojni drugi predavači kao predstavnici institucija, fakulteta, te prestavnici sponzora i partnera.

Pored konferencijskog dela, gde kompanije imaju priliku da izlažu u vidu prezentacije,na raspolaganju im je i izložbeni prostor unutar objekta.

Sponzori konferencije su kompanije: Taurus, Vaillant i Nobel.

Partneri i izlagači konferencije su kompanije: Alfa Therm, Inpro, Stanić Trade, Luk, Geberit, Wishaupt, Servis Čović, Altera, Inox Term, Mountain, Grijanje Invest, Vivax, te kompanija Airco B.

Konferencija preispituje naučna, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredeljenja u kontekstu proizvodnje, primene i oblikovanja sistema za klimatizaciju,  ventilaciju, grejanje i hlađenje. Cilj konferencije je razmena iskustva i znanja u različitim oblastima inženjerstva, kao i uspostavljanje međunarodne i domaće saradnje. Konferencija se sastoji iz dva dela. U prvom delu se prezentuju naučni i stručni radovi, a u drugom delu savremene tehnologije i proizvodi u domenu proizvodnje i dizajna vik sistema.

Kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom ovih elemenata su dobrodošle da se prijave za prezentaciju na konferenciji, kao i  izlaganje kataloga i drugog promotivnog materijala u izložbenom prostoru konferencije.

Više informacija možete pronaći ovde.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;