INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Priprema se treća faza gradnje „Voždovih kapija“

13.02.2018. | Beobuild

Izgradnja prvog kondominijuma na Voždovcu, „Voždove kapije“, počela je u martu prošle godine. Inicijalna faza podrazumevala je 129 stanova, a trenutno su u toku završni radovi na fasadi i unutrašnji radovi. Useljenje prve faze se očekuje tokom maja. Paralelno sa prvom fazom, krajem prošle godine ušlo se u izgradnju dodatnih 106 stanova, čime je počela druga faza projekta. Na ovim objektima izvode se betonski radovi, a trenutno se izliva četvrti sprat. Radovi odlično napreduju, a sada se već uveliko priprema treća faza gradnje sa još 180 stanova, čija će izgradnja početi pre leta. Novi stambeno-poslovni kompleks „Voždove kapije” vredan je 170 miliona evra i jedan je od najvećih stambenih poduhvata u gradu, sa ukupno 700 stambenih jedinica čija je izgradnja planirana u šest faza.

Kompleks se nalazi na prostoru nekadašnje fabrike „Novi Dom” na Voždovcu, na parceli od 2.2 hektara između ulica Vojvode Stepe, Bilećke, Otokara Keršovanija i Generala Rašića. Radi se o velikom projektu sa preko 70.000 metara kvadratnih, koji će pored stambenog, činiti i lokali u prizemlju kompleksa sa raznim sadržajima i uslugama za buduće stanare. U ponudi su stanovi različitih struktura, od garsonjera do četvorosobnih stanova, kao i penthouse stanovi. Pored velike podzemne garaže kao i nadzemnih parking mesta, u unutrašnjosti kondominijuma biće formirano i uređeno dvorište na oko 6.000 kvadrata. Najveći privatni park na Voždovcu, posedovaće sadržaje prilagođene za sve starosne grupe, uključujući sigurno igralište za najmlađe, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce i sportski teren.

Investiciju realizuje izraelska kompanija Shikun & Binui Group, na beogradskom tržištu poznata po veoma uspešnoj realizaciji prvog kondominijuma u centru grada „Central Garden”.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;