INFONET-468X60-BANNER

Plato asfaltirali, pa ponovo raskopali

07.09.2017. | S.B.M. | Novosti

Plato ispred Doma omladine asfaltiran je u nedelju, a u ponedeljak je već bio raskopan! Majstori su napravili nekoliko kratera, kako bi došli do električnih instalacija. Nezvanično, radove na platou izvodi nekoliko firmi, pa je zbog loše koordinacije došlo do problema. Zato su ekipe Beograd puta kopale „kanale" na platou, duboke i čitav metar, prateći razvučene klablove.

Očigledno su projektanti odustali od pomeranja autobuskog stajališta. Naime, prema projektu bilo je predviđeno da se stanica pomeri bliže raskrsnici sa Nušićevom. Ipak, nadležni su utvrdili da bi to izmeštanje stvorilo zastoje kada dupli autobusi, jedan za drugim ovde „pristanu". Zato su, zbog montiranja stajališta na starom mestu ponovo kopali asfalt, iako su prethodno iskopali rupe za njegovo postavljanje.

Da problem koordinacije među izvođačima radova postoji, pokazao je i primer rekonstrukcije Mije Kovačevića. Tek asfaltiranu ulicu radnici su raskopali kako bi na stajalištima postavili granitne ploče. Gradonačelnik Mali je krajem prošle nedelje rekao da je to bila greška u projektu koja je odmah ispravljena.

- Videli smo da nešto nije urađeno kako treba, ali odmah smo to uspeli da promenimo, dok još traju radovi - istakao je Siniša Mali.

 

Komentari: 1

aleks 08.09.2017 14.39.49

Sefu ispali kljucevi pre asfaltiranja pa da ih nadjemo :)

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;