INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Ministarstvo građevinarstva investitor obnove kliničkih centara

14.03.2017. | MGSI

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biće investitor radova u sedam kliničkih centara u Srbiji, saopšteno je na jučerašnjoj (13.03.2017) sednici Koordinacionog tela za realizaciju projekata, ulaganja u rekonstrukciju ili izgradnju kliničkih zdravstvenih centara, kojim predsedava potpredsednica Vlade, prof. dr Zorana Mihajlović.

Potpredsednica Mihajlović istakla je da je Ministarstvo obezbedilo 260 miliona dinara za pripremu projektno-tehničke dokumentacije za svih sedam zdravstvenih institucija, te da kašnjenja radova neće biti. Ona je dodala da će Ministarstvo pružiti stručnu inženjersku podršku svakom zdravstvenom centru i formirati mentorske timove koji će pratiti i kontrolisati realizaciju projekata.

Mihajlovićeva je upoznala članove Koordinacionog tela s tim da je u prethodne dve nedelje uspešno okončan upis imovine svih zdravstvenih centara koji će biti rekonstruisani i naložila pripremu dinamičkih planova projekata, kako bi oni bili efikasno realizovani.

Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj, Klinika za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj, Urgentni centar KCS, Klinika za neurohirurgiju KCS, Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, KBC Zemun i KBC „Dr Dragiša Mišović - Dedinje“ biće rekonstruisani iz kredita Banke za razvoj Saveta Evrope.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;