INFONET-468X60-BANNER

Trimo inženjering započeo Novu 2010. uspešnim završetkom projekata

15.01.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Trimo inženjering sa prvim radnim danom Nove godine počeo je radove na objektima »Shadows« i »Gerbi«, a drugu fazu izvođenja na objektu »Idea - Jugodrvo« završio u roku.

Objekat tržnog centra »Idea – Jugodrvo« u Smederevu, koji ima površinu od 4.000m2, predstavlja kompletno rešenje rekonstrukcije i dogradnje objekta, koje podrazumeva izradu potkonstrukcije, fasade i krova. Planirani rokovi za izgradnju objekta su do kraja januara, što podrazumeva sve četiri faze.

Na fasadu su horizontalno postavljeni standardni vatrootporni Trimoterm paneli sa ispunom od kamene vune, dok su u sklopu objekta, na nadstrešnicu, ukomponovani i paneli P line by trimo sa ispunom od tvrde poliuretanske pene.

Novi projekti, »Shadows« (poslovno-skladišni objekat) i »Gerbi« (proizvodni objekat za proizvodnju najlonskih i pamučnih čarapa), oba u Beogradu - takođe predstavljaju kompletna rešenja izgradnje objekata (potkonstrukcija, fasada i krov), sa ukupnom površinom od 3500m2. Na fasade oba objekta biće horizontalno postavljeni standardni vatrootporni Trimoterm paneli, a završetak radova – ukoliko to dozvole vremenski uslovi – očekuje se do kraja januara.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;