INFONET-468X60-BANNER

Prva srpska konferencija o razvoju nekretnina

05.02.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Prva srpska konferencija o razvoju nekretnina odžaće se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace 19.2.2016. Konferencija je posvećena diskusiji na temu kako razvoj nekretnina u Srbiji može više doprineti ekonomskom razvoju zemlje.

Cilj ove konferencije je da poveže stručnjake i investitore u sektoru razvoja nekretinina sa svim relevantnim državnim, finansijskim i socijalnim akterima. Ova konferencija se organizuje u Grčkoj u poslednjih 16 godina i uspešno pokriva ključne teme koje se odnose na doprinos razvoju poslovanja u sektoru nekretnina, društvenom i ekonomskom prosperitetu zemlje. Više od 400 učesnika prisustvuje konferencijama.

Teme konferencije:

  • Veliki infrastrukturni projekti: Uticaj na privredu i razvoj
  • Novi urbani razvoj i infrastrukturni projekti u Beogradu
  • Najveći izazovi u oblasti razvoja projekata nekretnina u Srbiji – Mišljenje investitora
  • Poboljšanje poslovanja kroz regulatorne reforme i finansiranje projekata
  • Poslovni i stambeni prostor
  • Novi trendovi u razvoju sektora nekretnina Srbije
  • Unapređenje pravnog okvira kroz reforme i iskustva
  • Razvoj maloprodajnih parkova (retail park) i logističkih centara u Srbiji
  • Poreski sistem u Srbiji i uticaj na poslovanje u oblasti nekretnina

Među govornicima koji su potvrdili učešće na konferenciji je Aleksandra Damnjanović, državna sekretarka Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, menadžer Grada Beograda, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Roman Klott, generalni direktor Atriuma, Ana Vuković, Generalni direktor za Grčku i Srbiju, Colliers i drugi.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ambasade Izraela u Srbiji. Sponzor konferencije je Atrium Consulting, podrška su GLP Values, BDO, Danos& Associates i Regus.

Generalni medijski sponzor je novinska agencija „Tanjug“. Medijski sponzori su portali Građevinarstvo.rs i Mojkvadrat.rs.

Kontkat osoba za dodatne informacije za predstavnike medija je Aleksandra Novaković (tel: +381 11 3032 235; bob: 381 65 3032 236; e-mail: aleksandra.novakovic@tsomokos.rs)

O organizatoru

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, Tsomokos Group International (TGI) 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U tesnoj saradnji sa atinskom matičnom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, kako bi se kompanijama olakšalo ostvarenje poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji i lokalnim kompanijama koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;