INFONET-468X60-BANNER

Otvaranje Aviv Parka Zvezdara u novembru

12.10.2015. | Beobuild

Objekat Aviv Park Zvezdara na uglu ulica Živka Davidovića i Virpazarske na Zvezdari će godinu dana nakon početka izgradnje biti svečano otvoren 12. novembra. Na ojbektu su završeni svi grubi građevinski radovi a u toku su završni radovi na uređenju enterijera, dok se na centralnom platou objekta završava fontana. U okviru oko 40 lokala koliko će imati ovaj maloprodajni centar u toku je useljavanje i opremanje od strane zakupaca.

Aviv park na Zvezdari prostire se na bruto 13.000m², dok je površina prostora za izdavanje 11.500m². Maloprodajni centar će imati veliki „Univerexport“ hipermarket na oko 2.500 kvardata, kao i druge komercijalne i usluzne sadržaje na pet etaža. Na poslednjoj etaži nalazi se takozvani food court, restorani i igraonica za najmlađe posetioce. Otvoreni prostrani centralni plato omogućiće održavanje raznih zabavnih sadržaja za goste centra. Posetiocima centra je obezbeđeno oko 190 parking mesta od čega je u podzemnoj garaži 150 mesta. Objekat se nalazi u blizini velikih stambenih zona na Konjarniku i u Ustaničkoj, a ponuda i sadržaj treba da stvori modernu maloprodajnu i uslužnu zonu u ovom delu grada.

U narednom periodu u planu je i dogradnja stambenog dela celokupnog kompleksa kao deo jedinstvene arhitektonsko funkcionalne celine. Investitor je izraelska kompanija „Aviv Arlon“, koja je na našem tržištu poznata po maloprodajnom parku u Pančevu dok se krajem oktobra očekuje otvaranje i maloprodajnog parka u Zrenjaninu.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;