IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Mihajlović: Radovi na Fruškogorskom koridoru sredinom 2016.

31.07.2015. | Tanjug

Ministarka Zorana MIhajlović izjavila je da bi do sredine sledeće godine trebalo da počnu radovi na Fruškogorskom koridoru, a da će se tek razgovarati o finansiranju ovog projekta.

Ona je u parlamentu rekla da je pre dve nedelje raspisan javni poziv za projektno-tehničku dokumentaciju, koja bi trebalo da bude gotova najkasnije do marta sledeće godine.

- Očekujemo da ćemo sredinom naredne godine početi rad na Fruškogorskom koridoru. Kako ćemo ga finansirati i po kom modelu, to je nešto o čemu tek treba da razgovaramo – rekla je ministarka odgovarajući na pitanje kako će se finansirati radovi na ovom projektu i kako će teći njihova dinamika.

Upitana i zbog čega nije preneto pokrajinskim vlastima u nadležnost i finansiranje puteva drugog reda s obzirom da održavanje jeste, ona je rekla da je za održavanje puteva u Vojvodini nadležno javno preduzeće „Putevi Srbije“.

- Održavanje puteva u Vojvodini radiće, kao i u celoj Srbije, „Putevi Srbije“. Da problema u neodržavanim putevima ima, tu ste potpuno u pravu, ne samo u Vojvodini, nego u celoj Srbiji. Prema tome, sve što radimo u celoj Srbiji, radimo i u Vojvodini – poručila je Mihajlović.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;