INFONET-468X60-BANNER

Vojvode Stepe: Trotoari baš preuski, a asfalt već počeo da puca

30.06.2015. | G. N. | Novosti

Rekonstrukciji jedne od najdužih ulica u prestonici, Vojvode Stepe, čini se nikad kraja, a sugrađani su sve nezadovoljniji. Iako su radnici na svojim mestima svakoga dana kada im vremenski uslovi to dozvoljavaju, rokovi će se, po svemu sudeći, produžiti, a zabrinuti Voždovčani ali i svi ostali moraće muku da muče sa uskim trotoarom i pukotinama na putu.

Sugrađani svaki put kada ih put navede ka ovoj voždovačkoj ulici primete nešto novo i neobično. Em što im put preprečavaju teške mašine, em što nemaju ni gde da se sklone sa ulice, jer trotoar, na završenoj deonici saobraćajnice, kao da nije predviđen za Beograđanina prosečne visine i težine. Naime, kako svedoče gnevni sugrađani, trotoar nije širok ni metar!

- Kada stanem na sredinu trotoara, ni ruke ne mogu da raširim – kaže razočarani sugrađanin. - Dvoje ljudi ovuda ne mogu da prođu. A, kako će tek majka sa kolicima? Pitam se, kome je projektant ovo namenio?

I kao da ovaj problem nije dovoljan, građane brinu i ogromne pukotine na tek postavljenom asfaltu. Iako je reč o tek prvom sloju betona, pa asfalt nije ni blizu završenom, toliki meseci čekanja da novo ruho Vojvode Stepe zablista u punom sjaju, građane čini razočaranim.

„Ratko Mitrović-Niskogradnja

Podsetimo, izvođač radova, preduzeće "Ratko Mitrović-Niskogradnja", tokom prošle sedmice uputilo je zahtev da se rok za završetak radova produži za 49 dana, koliko bi bilo potrebno za golu deonicu dužine skoro kilometar. Do sada, odgovor od nadležnih, nisu dobili.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;