INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novi Sad: „Zavod za izgradnju“ će realizovati više od 80 odsto plana

29.09.2014. | Tanjug

Direktor „Zavoda za izgradnju grada“ Novi Sad (ZIG) Goran Višnjić izjavio je da će to preduzeće ove godine imati realizaciju godišnjeg plana i programa veću od 80 procenata. Višnjić je rekao „Tanjugu“ da je realizacija tog plana i programa u ovom trenutku više od 70, odsto od celokupnog godišnjeg plana.

Novi Sad - Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Moram da se pohvalim da je ove godine, do ovog momenta, „Zavod za izgradnju grada“ ugovorio više od 70 procenata poslova koji su bili u planu i programu pri budžetiranju, odnosno rebalansu budžeta – rekao je Višnjih.

On je naglasio da smatra da će ova godina biti jako uspešna sa poslovnog gledišta „Zavoda za izgradnju grada“ Novi Sad. Po Višnjićevim rečima, ZIG u ovom trenutku izvršava veliki broj poslova od uređenja dečjih igrališta, asfaltiranja pojedinih platoa ispred škola, do uređivanja i postavljanja urbanog mobilijara i osvetljenja.

Za nekoliko dana, kako je najavio Višnjić, rekonstrukcijom kolovozne trake kreće uređenje Temerinske ulice, jer, kako kazao, „nije na ponos Novog Sada“ da je na isključenju sa auto-puta tako loš kolovoz. On je kazao da je vrednost radova na Temerinskoj ulici procenjena na oko 100 miliona dinara sa PDV.

- Radićemo rekonstrukciju postojeće i izgradnju druge trake, tako da ćemo imati Temerinski put do auto-puta u punom profilu bulevarskog tipa – rekao je Višnjić dodajući da on smatra da Novi Sad zašlužuje da ima još jedan uređen ulaz, odnosno, izlaz iz grada.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;