Novi dom za stanovnike nehigijenskog naselja - "EUROmodul" počeo isporuku mobilnih stambenih jedinica

25.08.2009. | eKapija

Kompanija "EUROmodul" počela je proizvodnju, isporuku i montažu kontejnera za potrebe raseljavanje Roma smeštenih ispod "Gazele".

Direktor "EUROmodula" Milan Ćopić ističe da je "EUROmodul" u potpnosti stavio u funkciju svoje proizvodne kapacitete, čime se realizuje ugovor sa Gradom Beogradom o proizvodnji, isporuci i montaži 300 stambenih i 30 sanitarnih kontejnera čija je vrednost oko 1,1 miliona evra.

"Osim značaja za grad Beograd, realizacija tog ugovora se direktno odražava i na započinjanje radova na rekonstrukciji "Gazele" što je od velikog značaja za završetak radova na "Koridoru 10" kao i obilaznici oko Beograda. Ovim su gradska uprava kao investitor i "EUROmodul" kao izvođač pored rešavanja pitanja raseljavanja ovog nehigijenskog naselja dali veliki dorinos realizaciji infarstruktnih radova od značaja za celu zemlju", navedeno je u saopštenju kompanije.

U petak (21. avgusta 2009. godine) gradonačelnik Dragan Đilas i njegov zamenik Milan Krkobabić obišli su lokacije radi uvida u dinamiku radova i tom prilikom izrazili zadovoljstvo što se predviđeni akcioni plan uspešno realizuje.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Ovo je predivno, Koliko god se držali priro...
Ja 02.10.2018.
Zaboravili su samo jednu sitnicu TERMITI�...
Ljiljana 16.09.2018.
Gde pronaci ovakvo kamenje? Imate li prepor...
Zoran Ciric 10.09.2018.
Lepo to zvuci nekome ko nema veze sa poslom...
emi 10.09.2018.
ovaj zakon ce verovatno sredinom veka biti ...