INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

ASD Compact ploče za enterijer i eksterijer

10.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Poslednjih 10 godina, firma J.u.A. Frischeis uspešno posluje na tržištu Srbije, gde svoju poziciju gradi konstantno osluškujući potrebe tržišta, kao i pojedinačnih kupaca. Od osnivanja pa do danas, firma je obogaćivala svoj asortiman proizvodima inostranih dobavljača. Danas nastavlja tu praksu, uz proširivanje svog poslovanja na pružanje usluga obrade svih drvnih materijala.

Iz široke ponude materijala izdvajaju se compact ploče, kao materijal koji sigurnim korakom osvaja sve veći broj fasada i enterijera. Compact ploče su velikih dimenzija i po osnovnoj nameni mogu se podeliti na proizvode namenjene upotrebi u enterijeru i na one namenjene spoljašnjoj upotrebi. Jezgro ploča sastoji se od papirnih folija impregniranih smolom i presovanih pod izuzetno velikim temperaturama i pritiskom. Spoljašnji sloj ploča je papir sa dekorom koji ploči daje izgled.

J.u.A. Frischeis

ASD compact ploča exterior je proizvod koji ima veliku mehaničku otpornost i rado se koristi u svim spoljnim namenama. Zahvaljujući svojoj specijalnoj strukturi, otporna je na hemijske supstance, udarce i razne vremenske prilike, kao što su mraz i vrućina, diskoloracija, žute fleke i kisela kiša. Ovaj materijal, koji takođe ima i visoki nivo zvučne izolacije, dolazi do značaja i time što je bezbedan za okolinu.

U ponudi firme J.u.A. Frischeis takođe se nalazi i ASD compact ploča interior koja je izuzetno izdržljiva i otporna na vlagu, habanje, grebanje, lomljenje, lako se održava, čisti i pere. Zahvaljujući lakoći upotrebe i visokoj izdržljivosti našla je najveću primenu na kabinama za presvlačenje, u kupatilima, WC kabinama, pultovima, pregradama i vratima. Zbog svojih visokohigijenskih karakteristika, ASD compact ploča se upotrebljava u dečjim vrtićima, predškolskim ustanovama, bolnicama, fabrikama i laboratorijama.

J.u.A. Frischeis

J.u.A. Frischeis je između ostalog zastupnik turske firme ASD laminat za proizvodnju compact ploča. ASD laminat iza sebe ima preko 60 godina iskustva u drvnoj industriji, godišnji proizvodni kapacitet od 35.000.000m² laminata i kao takva vrši izvoz u više od 60 zemalja.

JAF grupa danas ima 58 poslovnica u 19 zemalja i vodeća je kompanija srednje Evrope u veleprodaji drveta i drvnih poluproizvoda. Ulaskom na kinesko, vijetnamsko i kamerunsko tržište, Frischeis je svoje poslovanje proširio na dva nova kontinenta.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

UNIC IMPEX
UNIC IMPEX
GORNJI MILANOVAC
www.unicimpex.com

MOGAL
MOGAL
BEOGRAD-ZEMUN
www.mogal.rs

OKTAVUS
OKTAVUS
NOVI BEOGRAD
www.oktavus.rs

JAVOR
JAVOR
JAGODINA-RIBARE
www.javorsztr.com

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;