INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

K.I.G.O. - Sa nama ste uvek u prednosti

04.05.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće K.I.G.O. d.o.o. Beograd je distributer američkog holdinga Manitowoc Crane Group za celokupnu proizvodnu gamu, koja uključuje svetski poznate brendove dizalica - Potain i Grove kompanije Manitowoc.

Za proizvodni program firme POTAIN, preduzeće K.I.G.O. je isključivi distributer za teritoriju Srbije u okviru slovenačke matične kompanije FEROKOV d.o.o. koja se već 25 godina bavi isporukom građevinskih dizalica za prodaju, iznajmljivanje i servis u Sloveniji i Srbiji kao i nekim drugim državama bivše Jugoslavije.

Gradilište Beograd na vodi

- Mi znamo da je najvažnija u svakom poslu - zarada, tj. rok povraćaja finansijskih sredstava koje ulažete u nabavku opreme. Naše preduzeće vam ne nudi samo nabavku savršene opreme za dizanje, već finalno rešenje svih tehničkih zadataka koji stoje pred vama.

Pomoć visokokvalifikovanih stručnjaka preduzeća K.I.G.O. oko izbora i mogućnosti primene dizalica, servisiranja i pravovremene isporuka rezervnih delova uštedeće vaše vreme i obezbediti da vaša oprema radi bez nepotrebnog stajanja.

Gradilište Tivat Porto Montenegro

U ponudi su različite građevinske dizalice Potain koje predstavljaju tehnološki najnaprednije proizvode tehnike dizanja koji zadovoljavaju potrebe na najzahtevnijim gradilištima.

U preduzeću K.I.G.O. se mogu po povoljnim cenama iznajmiti ili kupiti građevinske dizalice Potain. Svojim strankama se s obzirom na potrebe gradilišta prilagođavaju i na taj način olakšavaju radni proces.

Nudi širok spektar samomontirajućih dizalica od dužine ruke 16m do 50m, kao i toranjske dizalice Potain kao sto su serije MCT, MDT ili MD.

Gradilište Tivat Porto Montenegro

Potain MCT serija je takozvani city topless dizalica. Ove dizalice su izrazito kompaktne i namenjene su prvenstveno za izgradnju projekata u gradovima, jer sa svojom kompaktnošću smanjuju potreban broj kamiona za prevoz, a istovremeno su zadovoljavajuće za zahtevnije projekte. Dohvati ovih dizalica su od 41m do 52m.

Potain MDT serija je namenjena zahtevnijim projektima, gde se zahtevaju veće nosivosti kao što su na primer prefabrikovani elementi. Dostupne su dužine ruku od 65m do 75m i maksimalne nosivosti do 16 t.

Potain MD serija je klasičan dizajn toranjskih dizalica sa takozvanom špicom. Ove dizalice se koriste za najzahtevnije projekte kao što su izgradnja elektrana i mostova. Ruke su dostupne od 65m do 80m, a nosivosti od 12t do 64t.

Dizalica POTAIN MD 208 - Gradilište Novi Dom

Neki od trenutno najaktuelnijih projekata na kojima radi preduzeće K.I.G.O. i gde se nalaze dizalice iz njene ponude su Beograd na vodi, Pijaca Palilula, Sunnyville i Vozdove kapije u Beogradu, Promenada mol i Naučno Tehnološki Park u Novom Sadu, Regen Pool Club Residences u Tivtu,…

Projekti koji su uspešno i na vreme završeni i koje rado pominju u ovom preduzeću su Hotel Hilton, IKEA i  rekonstrukcija Narodnog Muzeja u Beogradu, Žeželjev most u Novom Sadu…

Dizalica MD 208 - Gradilište Pijaca Palilula

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;