INFONET-468X60-BANNER

Vrata STE-MARK vas uvode u svet najkvalitetnijih rešenja za vašu sigurnost…

17.01.2018. | Gradjevinarstvo.rs

STE-MARK je firma iz Beograda koja je osnovana 2002. godine i koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom  vrata i zaštitom za vrata u vidu rolo mreža i rolo rešetaka, garažnih vrata i segmentnih vrata. U ponudi su garažna rolo vrata za privatne garaže i objekte, industrijska vrata za magacine, skladišta i poslovne objekte, rolo mreža i rolo rešetke za zaštitu lokala, segmentna vrata za zgrade, poslovno-proizvodne pogone, skladišno-magacinske prostore.

Slika 1. Čelična rolo vrata

Čelična rolo vrata se rade od nerđajućeg čelika, koji se može plastificirati ili ostati neplastificiran. Jednostavan i postojan proizvod, koji štiti vašu imovinu. Rolo vrata u ponudi su modernih boja, ekonomična, dizajnirana da ulepšaju otvor na svakoj garaži, hali, lokalu, ali i da zaštite vaš objekat.

Čelična rolo vrata su jaka, sigurna, pouzdana i ekonomična. Štite od svakog oblika udara na stambeni ili poslovni prostor. Čelična rolo vrata i garažna vrata mogu biti automatizovana, mogu se otvarati na daljinski prekidač ili ključ bravu. Jačina opruga je obračunata prema dimenziji vrata i kombinuje se sa dobošima, elektromotorom i uz duple specijalizovane sef ili obične brave za rolo vrata koja čini vrata sigurnim i jednostavnim za upravljanje.

Koriste se za zaštitu lokala, garaža, hala, magacina, vrata i proizora na stambenim objektima. Čelična rolo vrata su jednostavan, ali kvalitetan i postojan proizvod, koji može da zadovolji sve vrste klijenata i zatvori različite prostore. Prvenstvena svrha rolo vrata je zaštita imovine.

Rolo vrata rade na principu opruga, koje pomažu da se lakše otvore vrata. Opruge su različitih dimenzija, shodno težini rolo vrata. Uz opruge u sastavu mehanizma koji su u ponudi firem STE-MARK su i doboši, standardne brave ili sef brave za rolo vrata.

Slika 2. Alu rolo vrata

Aluminijumska rolo vrata su namenjena onima kojima je potrebna termoizolacija prostora. Sa ili bez elektromotora ovaj proizvod je elegantan, lep i funkcionalan. Aluminijumska rolo vrata se mogu koristiti za lokale, garaže, proizvodno-poslovne hale i magacine. Osnovna karakteristika aluminijumskih rolo vrata je termoizolacija, pošto ova vrata u svom sastavu imaju dva sloja aluminijuma ispunjena poliuretanom, radi bolje izolacije.

Slika 3. Segmenta vrata

Segmentna vrata su veoma praktična, estetski lepa, izuzetno tiha vrata. Odlično su termički i zvučno izolovana, Sastoje se od 2 čelična pocinkovana lima ispunjena poliuritanom debljine 40mm. To su izuzetno kvalitetna vrata za sve industrijske objekte, pogone, postorenja, magacine i hale, kao i garaže za vaš stambeni prostor - zgradu ili vašu privatnu garažu.

Imate mogućnost da birate tip otvaranja vrata, vrstu  dizajna, oblika panela, boje panela, mogućnost otvaranja. Mogućnost ugradnje pešačkih vrata po izboru.

Slika 4. Rolo rešetke

U ponudi firme STE-MARK su i  zaštitne rolo rešetke. Debljina cevi iznosi 18mm a razmak između cevi 120mm. Moderan i funkcionalan proizvod je u ponudi u boji po želji, i postoji mogućnost ugradnje elektromotora sa daljinskim upravljačem. Upotrebljiv je u otvorenim i zatvorenim prostorima i pruža odličnu vidljivost izloga.

Slika 5. Rolo mreža

Rolo mreža za zaštitu prozora i vrata je sa debljinom žice od punog čelika od 8mm, dok su dimenzije okca - 10cm x 10cm. Postoji mogućnost da se izabere boja kao i da se otvaranje vrši  ručno ili sa elektromotorom.

Pored porizvoda koji su u asortimanu, firma STE-MARK bavi se i uslugama servisiranja i održavanja kao i plastifikacijom metala.

Servis i održavanje rolo vrata i garažnih vrata su važni kako bi vrata radila besprekorno i trajala što duže.

  • Mi radimo servis i održavanje i posle garantnog roka.
  • Naše montaže su brze i jednostavne.

Firma poseduje i sopstveni prostor za plastifikaciju metala, kao i magacin prahova za plastifikaciju metala, tako da kupci mogu da izaberu apsolutno bilo koju boju svojih vrata.

Potvrda kvaliteta su mnogobrojni zadovoljni kupci, koji svih ovih godina podržavaju rad firme i preporučuju svojim komsijama, kolegama, prijateljima, poslovnim partnerima firmu STE-MARK što je i njen najveći uspeh.

 

Komentari: 1

ivan milicevic 17.01.2018 14.28.19

odlicna firma...pouzdana...

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;