INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Završni radovi su lakši uz asortiman firme Lagen

25.12.2017. | Gradjevinarstvo.rs

LAGEN D.O.O. Beograd je firma koja se bavi veleprodajom i maloprodajom aluminijumskih pokretnih skela i merdevina, hidro i termo izolaconih materijala, fasada, krovnih folija, podnog grejanja, krovnih prozora. Nalazi se u poslovnom kompleksu na Novom Beogradu u naselju Ledine.

U želji da se postigne što veći uspeh, obezbeđen je najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

SKELE

Slika 1. Profesionalna skela ProTube L

Dvodelne skele, model TeleSafe

„Tele Safe“ dvodelne skele su napravljene od jake aluminijumske konstrukcije i postavljene na ojačanu, čeličnu, pokretnu osnovu. Čelična dijagonalna i horizontalna ojačanja povezuju osnovne delove skele i garantuju strukturalnu stabilnost i bezbednost. Zahvaljujući novom Q- Lock sistemu pričvršćivanja, montaža skele je brza i bezbedna.

Zahvaljujući specijalnom sistemu veze, radna visina platforme dvodelne skele je lako podesiva, sa korakom od 20cm. Ograda platforme, visine 1m, omogućava bezbednu upotrebu  u radnom okruženju.

Svoju praktičnu namenu pronalaze u spoljašnjim i unutrašnjim radovima, zadovoljavaju prohteve tehnički najzahtevnijih poslova.

Glavne karakteristike su bezbednost u radu, jednostavnost montaže i demontaže, kao i mala težina aluminijumske konstrukcije.

Slika 2. TeleSafe dvodelna skela

Modularne skele

Modularne skele su napravljene od jake aluminijumske konstrukcije i postavljene na ojačanu, čeličnu, pokretnu osnovu. Modularni pristup konstrukciji skele, gde se identični aluminijumski moduli montiraju jedan na drugi, omogućava jednostavnu montažu i potencijalnu nadogradnju skele dodavanjem sledećeg modula. Moduli unutar skele se povezuju aluminijumskim konektorima i dodatno osiguravaju čeličnim dijagonalama, čime se, takođe, povećava ukupna stabilnost konstrukcije.

Radna platforma, dimenzije 60x155cm i maksimalne nosivosti 250kg, se može postaviti na bilo koji stepenik modula modularne skele. Vrata platforme omogućavaju jednostavan i siguran ulaz i izlaz sa platforme.

Rastavljena skela koristi minimalan prostor prilikom transporta i skladištenja.

Modularne skele svoju najčešću primenu u praktičnim uslovima pronalaze u sferi limarskih, gipsarskih i montažnih radova, kao i u radovima na održavanju, itd.

Slika 3. Modularna skela

Profesionalne skele

Profesionalne skele „Pro Tube L“ su sastavljene od aluminijumskih modula, koji omogućavaju jednostavnu i brzu montažu i postavljanje skele na željenu visinu. Radna platforma, koja ima vrata za lagan ulaz i izlaz, se lako premešta na potrebnu radnu visinu. Svaka platforma ima zaštitu od padanja alata i materijala sa platforme.

Sistem ovakvih skela je bezbedan za rad i ovaj model je namenjen za rad na visinama do 14 m. Skela poseduje četiri bočna stabilizatora koji garantuju stabilost. Dimenzije osnove su 135x256cm.

Ovaj sistem skela je veoma ekonomično rešenje za profesionalne korisnike.

Slika 4. Profesionalne skele ProTube S

Sklopive aluminijumske skele, model KARELIA

Sistem jednopoteznog sklapanja čini ovu skelu lakom za upotrebu i skladištenje. Praktičnost i jednostavnost instalacije štedi vreme, dok njena sklopivost i pokretljivost omogućavaju laku relokaciju iz jedne prostorije u drugu. Karelia modeli su u ponudi u 3 različite veličine. Moduli, od kojih su sačinjeni Karelia modeli, su preuzeti iz linije profesionalnih Protube System skela. Visina platforme je podesiva prema potrebi. Skele su izrađene od aluminijuma, jednostavne za sastavljanje, praktične za upotrebu i skladištenje.

Sve skele imaju sertifikate.

Profesionalne aluminijumske merdevine    

Lake aluminijumske merdevine praktične su za upotrebu, sa mogućnošću postavljanja krakova u A tip i redno postavljanje krakova, čime je zagarantovana bezbednost konstrukcije. Postavljanje stabilizatora je jednostavno. Crveni stepenik predstavlja poslednji stepenik na kojem je moguć bezbedan rad. U službi bezbednosti su, takođe, i kuka za zaključavanje i sigurnosni graničnik za zaustavljanje.

U ponudi su multifunkcionalne, profesionalne i trodelne.

Slika 5. Profesionalne aluminijumske merdevine

TAVANSKE STEPENICE - U ponudi su drvene i metalne.

Proizvodi iz kategorije Hidroizolacija: bitumenske emulzije, bitumenske hidroizolacije za putogradnju, bitumenske mase, bitumenske trake za manje zahtevne izolacije, bitumenske trake za parne brane, bitumenski premazi i paste, elastomerne bitumenske trake za hidroizolaciju mostova, elastomerne bitumenske trake za ozelenjene ravne krovove, elastomerne bitumenske trake za temeljne hidroizolacije i ravne krovove, elastomerne bitumenske trake za zvučnu izolaciju, blastomerna bitumenska traka za hidroizolaciju mostova, plastomerne bitumenske trake za temeljne hidroizolacije i ravne krovove, Samolepljive bitumenske trake za temeljne hidroizolacije i ravne krovove, ekundarni krovni pokrivači trake za preklopno pokrivanje krovova, završne elastomerne bitumenske trake za ravne krovove, hidroizolacione PVC membrane.

Proizvodi iz kategorije Termoizolacija: stirodur, stiropor.

Proizvodi iz kategorije Fasada: građevinski lepkovi, podloga za silikonsku fasadu, podloga za akril, završni slojevi - akrilna boja, završni slojevi - silikon boja.

Proizvodi iz kategorije Podno grejanje: cevi za podno grejanje i izolacija za podno grejanje.

Slika 6. Krovni prozor

Proizvodi iz kategorije Krov:

  • Krovne folije - imaju ulogu dodatne zaštite objekta od prodora vode putem kiše ili sitnog snega.
  • Krovni prozori - u ponudi su drveni sa dvostrukim vešanjem, drveni sa srednjim vešanjem, poliuretanski beli sa dvostrukim vešanjem, poliuretanski beli sa srednjim vešanjem, PVC beli sa srednjim vešanjem, PVC sa dvostrukim vešanjem, spoljne tende, teleskopska šipka, unutrašnje roletne.
 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;