INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

TECE – cevni sistemi, podno grejanje, vodokotlići, tuš kanalice, podni sifoni

15.07.2019. | Gradjevinarstvo.rs

TECE je preduzeće srednje veličine osnovano 1955. godine i njegovi koreni leže u praksi. Korporacija je pokrenuta kao projektni biro - zbog čega se u preduzeću do danas nastavila tipična inženjerska kultura sa pitanjem: Može li se ovo učiniti boljim, bržim, jednostavnijim, atraktivnijim?

TECE proizvodi cevne sisteme za vodu, grejanje i plinske instalacije, ugradne vodokotliće i aktivacione tastere za ispiranje kao i tuš kanalice i druge sisteme odvoda, a svoja projektovana kućna rešenja prodaje širom sveta po osnovu dugotrajnog odnosa s kupcem. Kako praksa predstavlja najbolji razvoj proizvoda, često uključuju svoje kupce u razvoj novih proizvoda.

TECE – cevni sistemi, podno grejanje, vodokotlići, tuš kanalice, podni sifoni

„Inteligentni inženjering za domaćinstvo“ je ono što obećavaju kupcima. Verni su u pružanju visokokvalitetnih, izdržljivih i lako sklopivih sistema koji zadovoljavaju potrebe tržišta.

Kvalitetna usluga je važan deo svakog TECE proizvoda. Stoga firma nudi celokupni asortiman usluga za svoje proizvode, od planskih programa i alatnih rešenja do industrijskih montažnih sanitarnih jedinica.

Na raspolaganju su i prodajni savetnici koji su spremni da savetuju profesionalce i projektante.

TECE – cevni sistemi, podno grejanje, vodokotlići, tuš kanalice, podni sifoni

Svesni su toga da je za preduzeće najvažniji proizvod koji proizvodi, zbog čega su kvalitet i zaštita okoline za njih neodvojivi. Najprihvatljiviji ekološki proizvod je onaj koji je dugovečan. Proizvodi firme TECE su namenjeni nekretninama i stoga dugoročnim investicijama.

90% proizvoda TECE vrši svoju funkciju neprimetno iza zidova ili u instalacijama skrivenim u ugradnim sistemima u zidu. Shvataju ovo kao glavnu prednost svojih sistema.

U 10% preostalih slučajeva, korisnici mogu da vide njihova rešenja: taster za ispiranje školjke, tuš kanalice s rešetkom, ručku za ispiranje ili okno od nerđajućeg čelika za regulisanje ispiranja pisoara. Ovim interfejsima u arhitekturi daju posebnu pažnju.

TECE – cevni sistemi, podno grejanje, vodokotlići, tuš kanalice, podni sifoni

Ne samo da se bezrezervno pridržavaju izjave Sullivana da forma mora da sledi funkciju, nego uvek nastoje da ponude projektovana rešenja koja se mogu integrisati u arhitekturi. Primeri ovog su tasteri za ispiranje koje se montiraju na zid, ili tuš kanalice s rešetkom koje se mogu popločati.

- Ako je funkcionisanje iza zida vrhunskog kvaliteta, isto važi i za dizajn ispred njega. Naočit, estetski dizajn je u svim cenovnim kategorijama i usklađenost je sa svim ostalim elementima tehničkog razvoja, na primer u smislu tastera za ispiranje koji naglašava dizajn mnogih poznatih evropskih proizvođača ili usklađenost materijala između površina na tasterima za ispiranje i elektronskih preklopnih programa – kažu iz firme TECE.

TECE – cevni sistemi, podno grejanje, vodokotlići, tuš kanalice, podni sifoni

U asortimanu koji je u ponudi nalazi se mnoštvo proizvoda. Kategorije su sledeće:
1. Cevni sistemi

  • TECEflex sistem pokretne navlake - sistem instalacije plastičnih cevi. Mesingani fitinzi su sertificirani i dozvoljeni za pitku vodu, grejanje, plin i komprimovani vazduh.
  • TECElogo sistem utičnog spoja (push-fit) – za  instalaciju su potrebne samo ruke (jednostavno, lagano i precizno postavljanje).
  • TECEfloor - kompletan sistem koji se sastoji od cevi za grejanje, pribora za postavljanje, razdelnika i regulatora.

TECE – cevni sistemi, podno grejanje, vodokotlići, tuš kanalice, podni sifoni

2. Tehnologija ugradnog sistema u zidu

  • TECEprofil za suvu gradnju - proveren predzidni sistem za brzu i efikasnu izradu zidnih pregrada  u kupatilu. TECEprofil svojim skrivenim ugradnim sistemom nudi jasne prednosti u odnosu na tradicionalnu mokru ugradnju.
  • TECElux WC modul - multifunkcionalan WC u kompletu sa odsustvom neugodnih mirisa, aktivacijom na dodir, tehnikom dvokoličinskog ispiranja i podešavanja po visini – a ipak funkcionalan i vrlo estetičan.
  • TECEbox za mokru gradnju - vodokotlić za mokru ugradnju u predzid ili ispred masivnog zida.
  • TECEsystem - podrazumeva zidne pregrade i skriven ugradni sistem u zidu.

 3. TECE tehnologija ispiranja

  • Vodokotlić - univerzalno primenjiv standardni vodokotlić.
  • Pritisni ispirač za pisoar – dugotrajan i visoko pouzdan sa atraktivnom cenom.
  • Okno za ubacivanje tableta - moguće je nadograditi na svim modelima TECE aktivacionih tipki kao i TECElux WC terminal.
  • Aktivacione tipke za ispiranje - sa poklopcima od stakla ili plemenitog čelika.
  • TECElux – wc budućnosti - TECElux nevidljivo premešta tehnologiju iza zida.

 4. Tehnika odvodnje

  • TECEdrainline - tuš kanalice sa rešetkom oslobađaju kupatilo svih prepreka, kao što su tuš kade i kabine te omogućavaju ravnomeran dizajn poda.
  • TECEdrainpoint S - sifoni - modularni sistem za pojedinačne sisteme odvoda koji zadovoljavaju svaki zahtev  i  svaki građevinski projekat.

TECE – cevni sistemi, podno grejanje, vodokotlići, tuš kanalice, podni sifoni

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;