INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kupujete stan - zašto ne kuću?

20.10.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Današnja urbana populacija uglavnom vidi stan kao svoj životni prostor. Kupovina istog obično je motivisana željom za nezavisnošću, potrebom za većom kvadraturom, ili namerom da se umesto u  stanarinu, investira u  sopstvenu imovinu.

Doći do opisane nekretnine, na žalost, nije jednostavno. Nedavno sprovedena istaživanja tržišta pokazala su da upravo termin „stan“ mnoge ispitanike asocira na dugotrajan, problematičan proces dolaženja do istog. Razlozi?

  • Vreme neophodno za traženje idealnog stana gotovo uvek je značajno duže od planiranog, može se prolongirati na više meseci, pa i godina.
  • Pri kupovini stana mahom se mora računati na eventualne poteškoće vezane za legalizaciju, kako samog objekta, tako i priključaka za struju, grejanje i sl.
  • Dilema koja se tiče odabira stare, odnosno nove gradnje uvek je prisutna pri kupovini stana. Sa starom gradnjom treba uzeti u obzir potrebu za renoviranjem, potencijalne probleme sa vlagom, buđi...Kod novoizgrađenih objekata postoji bojazan od upotrebe nekvalitetnih, čak i potencijalno štetnih materijala.

Problemima koji prate odabir željenog stana ovde, svakako, nije kraj.

Put do idealnog doma, međutim, ne mora biti ni trnovit niti neizvestan. Naročito ako u svom posedu imate plac pogodan za izgradnju kuće,ili  priliku da se isti kupi. U tom slučaju može se odlučiti za ŽIVOT U KUĆI, čime se dobija:

  • više prostora, u poređenju sa stanom;
  • potrebna doza intimnosti i slobode, koju boravak u stambenim zgradama uskraćuje;
  • mogućnost izgradnje garaže i pomoćnih objekata, ako se raspolaže dvorištem;
  • poštedećete sebe sumnje u sistem gradnje i kvalitet korišćenih materijala, za koji će se dobiti garancija, odaberu li se sigurni izvođači;
  • aktivno učestvovanje u procesu izgradnje svog doma, koji će za duži vremenski period biti oaza sigurnosti Vas i Vaše porodice.

Ukoliko se opredelite za kuću, te odaberete renomirane partnere, kakva je kompanija Lafarge, za svega nekoliko meseci, za nižu svotu novca od one koja bi se izdvojila za kupovinu stana, može se postati vlasnik/vlasnica kuće na odabranoj lokaciji, građene prema specifičnim željama, usaglašene i prilagođene potrebama. Pri tome se nudi:

  • jedinstvena kraditna linija za finansiranje;
  • lišeni ste dugotrajnog i mukotrpnog procesa pribavljanja potrebnih dokumenata, koji kompanija preuzima na sebe;
  • sledeći princip „ključ u ruke“, useljenje u svoj novi dom možete očekivati u roku od svega 28 dana od datuma početka radova.

Zvuči neverovatno? Navedena ponuda zaista postoji na našem tržištu. Vredi je iskoristiti. Više informacija o ponudi saznajte OVDE.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

hiCAD
hiCAD
NOVI SAD
www.hicad.biz

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;