INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

GERARD® krovni pokrivači

14.07.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Sa tradicijom dužom od 60 godina AHI Roofing sa Novog Zelanda prvi u svetu razvio je proizvodnju obložene, presovane metalne krovne ploče i ostao vodeći u tehnologiji njihove proizvodnje. Danas, čelik sa zaštitom cinka i aluminijuma čini srž krovnih profila koji omogućava i do 9 puta veću otpornost na koroziju od pocinkovanog čelika. Površinski sloj prirodnog mlevenog kamena sa Novog Zelanda i jedinstveni sistem pričvršćivanja omogućavaju da GERARD® krovni proizvodi izdrže najekstremnije vremenske uslove kao što su jak grad, olujni vetrovi i veliki snegovi. Cilj AHI Roofinga jeste postići i održati visok kvalitet krovnih pokrivača koji garantuje dugotrajnost, ali svesni važnosti vizuelnog efekta koji krov ostavlja, pri dizajniranju krovnih ploča estetski kriterijumi svakako nisu zanemareni. Uparvo navedeno objašnjava zašto danas u čak 130 zemalja širom sveta GERARD® krovovi krase više od milion domova.

GERARD® krovovi nude rešenja za stambenu novogradnju, zamenu krovova na postojećim stambenim objektima, kao i za komercijalnu namenu. Asortiman uključuje 6 različitih krovnih profila dostupnih u dijapazonu od 28 boja, koji upotpunjuju mnoge različite stilove kuća.

GERARD® KLASIK - Klasične krovne ploče „GERARD® KLASIK“ izgledaju dobro, traju, pa su sigurne u bilo kojim uslovima. Klasične krovne pokrivke poboljšavaju stil i sigurnost svake kuće ili poslovne zgrade. Svaka ploča se sastoji od presovanog visokokvalitetnog čelika sa zaštitom od cinka i aluminijuma, zbog čega je izuzetno čvrsta, a tradicionalni profil se poboljšava prekrasnom pokrivkom od komada prirodnog kamena.

GERARD® KONTINENTAL - U krovne ploče „KONTINENTAL“ uloženo je više od 50 godina istraživanja i razvoja. Krovna ploča „GERARD® KONTINENTAL“ formira se od presovanog čelika, a u jednoj se ploči vodoravno utiskuje sedam delova – imitacija crepova. Svaka ploča se profiliše tako da se oblikuje izrazito čvrst preklop i spojna struktura koja je estetski prijatna.

GERARD® DIAMANT - Inspirisan je jednim od najčvršćih materijala koji je poznat čoveku. Ne samo da će „GERARD® DIAMANT“ istrajati, štiteći Vas i buduće generacije, već će 10% većom pokrivenošću ploče uštedeti vaš novac smanjujući vreme ugradnje i troškove.

GERARD® KORONA ŠINDRA - Evropski doseljenici su u Ameriku u 17. i 18. veku doneli sa sobom u ovu zemlju u razvoju tradicionalne engleske, holandske, francuske i nemačke krovne stilove, ponovo formirajući te stilove od drvene građe koje je bilo u izobilju. Drvo kedra je cepano sekirom kako bi se napravile crepne ploče, odnosno šindra. Prirodna estetska privlačnost krovova sa šindrom ponovno je oživljena linijom proizvoda „GERARD® Šindra“, koju odlikuje i jednostavna ugradnja.

GERARD® SENATOR ŠINDRA - Kada se odlučite za krov sačinjen od šindre, odabraćete krov koji je izdržljiv, trajan i atraktivan. Druge vrste šindre, poput onih od drveta, skup su krovni sistem jer ih je potrebno postaviti preko konstrukcije od šperploče. Osim toga, ova šindra će zadržati svoj atraktivan izgled u poređenju s mnogim drugim krovovima od šindre zahvaljujući svojoj izdržljivoj čeličnoj podlozi.

GERARD® MILANO - Korišćenjem vrhunske tehnologije, razvijena je krovna ploča „GERARD® MILANO“ kao dodatak širokom asortimanu profila. Uz vanvremenski izgled tradicionalnih mediteranskih krovova, arhitekte i projektanti će uživati u radu s mekim linijama i u raznolikosti ovog profila čvrstih spojeva.

Zašto baš GERARD® - evo odgovora:

Garantovana dugotrajnost – 9 slojeva zaštite čelika.
Otporan na vetar i oluje – testiran na vetar brzine 160 km/h.
Otporan na grad – izdržaće i ledenice prečnika 9 cm.
Otporan na sneg i led – hrapava struktura omogućava postepeno otapanje.
Lagan i otporan na zemljotres – jedinstven sistem povezivanja ploča.
Otporan na vatru – lagane ploče od nezapaljivih materijala smanjuju mogućnost urušavanja krova.
Otporan na buku – hrapava površina apsorbuje i razbija kapljice kiše.
Provetravanje - GERARD® krov je osmišljen kao ventilacioni sistem.
Siguran u kvalitet i funkcionalnost svojih proizvoda GERARD® daje garanciju od čak 50 godina!

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;