INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Roletne i venecijaneri kompanije Savić-komerc

17.05.2016. | Gradjevinarstvo.rs

SAVIĆ-KOMERC je preduzeće koje se bavi izradom, prodajom i ugradnjom: garažnih rolo vrata, roletni, venecijanera, trakastih zavesa, zaštitnih mreža od insekata kao i delovima za pomenute prozivode po standarnim i naručenim merama punih 14 godina.

 

 

Najistaknutiji proizvodi kompanije SAVIĆ-KOMERC su sledeći:

Roletne koje mogu biti unutrašnje i spoljne.

1. Unutrašnje
Aluminijumske termo roletne sastoje se iz sledećih elemenata:

  • Termo kutije roletne koja je izrađena od aluminijuma i ispunjena poliuertanom i fabrički plastificirana u tri osnovne boje beloj, braon i sivoj. Dihtovanje kutije obezbeđuju četkice i pvc konektori.
  • Zastora koji je aluminijumski i sastoji se od lamelice 39 mm ispunjene su poliuretanom i može se poručiti u fabričkim bojama (bela, braon8014, braon8017, siva, mahagoni, zlatni hrast…). Lamelice se na krajevima vezuju specijalno izrađenim čepovima čime se obezbeđuje kompaktnost kompletnog zastora.
  • Vođice koje su izrađene od aluminijuma i plastificirane kvalitetnom, postojanom bojom i specijalno profilisane prema zastoru. Na krajevima vođica su specijalni kanali u kojima su smeštene četkice, čiji je zadatak da spreči vibracije zastora (usled udara vetra i sl.), kao i oštećenje zastora prilikom kontakta metal o metal.

PVC termo kutija roletne sastoji se iz:

  • PVC unutrašnje kutije roletne koja zbog svog sastava, spojeva, velikog broja komora kao i četkica obezbedjuje izuzetnu termiku. Njena najveća prednost u odnosu na aluminijumsku termo kutiju je njena cena.
  • Zastora koji kod PVC kutije može biti aluminijumski ili PVC, isto kao i vođice.

2. Spoljne roletne

  • Rondo je spoljna ekstrudirana kutija roletne sa zaobljenim čeonim delom, izuzetnim falcevima koji obezbeđuju preciznost kod sklapanja kao i četkicama koje onemogućavaju produvavanje. Rondo maska se moze poručiti u tri fabricke boje (bela, braon8014 i siva) i u dve dimenzije 14,7×14,7 I 17,2×17,2.
  • Petougaona spoljna kutija roletne se izrađuje od aluminijumskog plastificiranog lima debljine 0.7 mm. Izrađuje se u tri osnovne dimenzije 13,7×13,7 15×15 I 16,5×16,5 i u tri osnovne boje beloj, braon i sivoj.
  • Kod spoljnih roletni pogon moze biti ručni (automat ili kurbla) ili na motor (daljinski upravljač ili zidni prekidač), kao i vođice i lamelice koje mogu biti PVC ili aluminijumske a sve to u zavisnosti od zahteva kupca.


 

Komarnici predstavljaju idealnu zaštitu od insekata. Sastoje se iz aluminijumskih ramova ili kaseta za smeštanje mreže, vođica sa četkicama i fiberglas mreže koju zbog kvaliteta i sastava odlikuje izuzetna trajnost i otpornost na spoljne uticaje. Komarnici se dele na:

  • Rolo koji mogu biti vertikalni i horizonteni i predstavljaju najbolje rešenje za prozore.
  • Set za vrata na šarke sa magnetom (izuzetno pogodan za montažu na balkonskim vratima).
  • Fiksni komarnici (najpovoljnije i najjednostavnije rešenje).
  • PLISE komarnik (namenjen je vćcim i širim balkonskim vratima.

Venecijanere izrađuju od najkvalitetnije trake svetski priznate firme OPM iz Švedske.
Za besprekoran izgled venecijanera osim velikog broja postojanih boja zaduženi su kvalitetni kanapi i merdevine firme VERDI iz Italije koji pružaju dobre oslonce venecijaner trakama, dok su za laganu manipulaciju zaduženi kvalitetni reduktorski mehanizmi i kočnice firme BETTIO iz Italije.
Svi pomenuti detalji omogućavaju ovim venecijanerima duži vek trajanja kao i konstantno lep izgled.

 

 

Trakaste zavese izrađuju od traka priznatog svetskog proizviđaca DALEX iz Italije, čiji kvalitet se ogleda u kvalitetu, izdržljivosti i finoći materijala od kojih se izrađuju kao i u postojanosti boja koje im daju konstantno lep izgled. Kvalitetu trakastih zavesa takođe doprinose pouzdani mehanizmi gore pomenutog proizvođača što omogućava laganu manipulaciju trakama.

 

 

Garažna rolo vrata predstavljaju estetski i konstrukciono najkvalitetnije rešenje za zastitu objekata. Izrađuju se od plastificiranog aluminijuma što garantuje trajnost i kvalitet.
Sastoje se iz:

  • Petougaone plastificirane dvodelne kutije.
  • Plastificiranih aluminijumskih lamela ispunjenih poliuretanom, dim. 77mm.
  • Vođice su aluminijumske dvokomorne sa vind četkicama.

Pogon može biti ručni na kurblu ili na motor sa daljinskim upravljačem ili zidnim prekidačem.

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;