INFONET-468X60-BANNER

BOSCH termo detektor GIS 1000 C Professional

23.12.2015. | Gradjevinarstvo.rs

Jednostavno merenje, trenutno dokumentovanje: Bosch termo detektor pouzdano identifikuje slabe tačke

  • Termo detektor ukazuje na termičke mostove i opasnost od buđi
  • Merni rezultati se lako snimaju, uređuju i šalju

Bosch termo detektor GIS 1000 C Professional je namenjen za beskontaktno merenje površinske temperature, ambijentalne temperature i relativne vlažnosti. Izračunava temperaturu tačke rose i ukazuje na termičke mostove i opasnost od buđi. Pomoću mernog alata možete da detektujete spore buđi. Ali može da pomogne da prevremeno identifikujete uslove pod kojima mogu da se formiraju spore buđi. Novina kod alata u ovoj klasi je mogućnost brzog i jednostavnog dokumentovanje mernih rezultata. Zahvaljujući integrisanoj kameri to je moguće direktno korišćenjem alata ili preko odgovarajuće aplikacije, što olakšava trgovcima posao dodeljivanja i analize mernih podataka.

Svako ko želi da sprovede detaljna temeraturna merenja, i da ih odmah pošalje, može koristiti termo detektor GIS 1000 C Professional. Podaci se dokumentuju slikama preko integrisane kamere, i šalju preko Bluetooth-a na aplikaciju za Android i iOS pametne telefone I tablete. Alat ima integrisano LED svetlo, tako da se mogu dobiti dobri rezultati u loše osvetljenim mestma. Na slike se mogu dodavati beleške, mogu se čuvati i prosleđivati putem mejla, npr. za konsultacije sa klijentom ili šefom. Time se eliminiše mogućnost greške koje proizilaze iz ručnog prenosa. Svi podaci vezani za određeni projekat se mogu sačuvati u folderu, što omogućava korisniku da prati projekat, čak i ako ima više različitih poslova. Drugi način prenosa podatka je preko USB kabla.

Merni alat nije namenjen za površinsko merenje temperature gasova. Merenje temperature tečnosti je moguće isključivo pomoću konvencionalnog termoelementa (tip priključka K), koji preko interfejsa koji je predviđen za to može da se priključi na merni alat.

Laserske tačke se ne smeju koristiti kao laserski obeleživači. One služe isključivo za markiranje merne površine. Pomoću mernog alata mogu da se detektuju spore buđi. Ali može da pomogne da se prevremeno identifikuju uslovi pod kojima mogu da se formiraju spore buđi.

Merni alat može da radi ili sa AA alkalnim baterijama uz pomoć AA1 adaptera ili sa Bosch-Li-jonskim akumulatorom. Akumulator je kompatibilan sa svim profesionalnim alatima u klasi 10.8 V.

Termo detektor GIS 1000 C Professional dolazi u paketu sa L-Boxx-om, sa akumulatorom  10.8 V, 1.5 Ah, punjačem i micro USB kablom. Odgovarajuća GIS measure&document aplikacija je dostupna na Google Play Store i Apple App Store. Pribor kao što su zaštitni kofer I adapter za baterije AA1 Professional su dostupni u Bosch asortimanu pribora.

Specifikacija

 GIS 1000 C Professional

 Opseg merenja

 -40 to +1000°C

 Tačnost merenja (površinska temperatura)

 ± 1°C

 Tačnost merenja (sobna temperatura)

 ± 0,2°C

Tačnost merenje vlaga vazduha

 ± 2%

 Ekran

 2.8- inča, u boji

 Klasa/ Tip lasera (tipičan)

 2 / 635 nm, <1mW

 Rezolucija kamere

 VGA: 640 x 480

 Maks.radno područje

 5 m

Presek laserskog zraka (pri 25 °C) cca.

– na 1m udaljenosti

– na 5m udaljenosti

 

 6 mm

10 mm

 Odnos stepena uvećanja i mernog mesta

 50:1

 Memorija

 ≥ 200

 Napajanje strujom

10.8 V litijum-jonski akumulator, ili baterije 4 x 1.5V LR6 (AA) preko adaptera AA1 Professional

 Dimenzije (dužina x širina x visina)

 117 x 87 x 217

 Težina (uklj.aku.)

 547 g

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;