INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kotlovska postrojenja MIK PROJEKTA

04.12.2015. | Gradjevinarstvo.rs

Tendencija u svetu danas je da se što više smanje vrednosti emisija štetnih gasova u atmosferi. U pripremi je novi zakon koji će dodatno smanjiti granične vrednosti tih emisija. Da bi se izbeglo plaćanje kazni, korisnici kotlova će biti prinuđeni da izvrše rekonstrukciju svojih postrojenja kako bi ona zadovoljila propisane uslove. Konstrukcije kotlova firme „MIK-Projekt“ i rešenja rekonstrukcije postojećih kotlova u potpunosti odgovaraju takvim zahtevima i zajedno sa firmom „SAACKE“, spremni su da se uključe u taj proces. Želja „MIK-Projekta“ je da na svaki način pomognu kako postojećim tako i budućim partnerima te Vas pozivaju da ih kontaktirate kako biste zajedno došli do optimalnog rešenja za svoje postrojenje.

Firma za Marketing, Inženjering i Konsalting „MIK-Projekt“ se razvila iz Projektno-Ponudbenog biroa fabrike TPK-Zagreb iz Beograda. Projektno-Ponudbeni biro u Beogradu je osnovan 1950. godine i njegov zadatak je bio da nudi, ugovara, projektuje, konstruiše i pušta u pogon kotlarnice velikog kapaciteta, energane i takođe da projektuje i konstruiše nove tipove kotlova. U bivšoj Jugoslaviji izgradili su 90% grejnih izvora u gradovima. Taj posao je nastavio „MIK-Projekt“. Danas svi veći gradovi u Srbiji imaju njihove kotlove i toplane.

...Više od 50 godina iskustva u projektovanju i proizvodnji kotlova i kotlarnica.

...Referenc lista sa preko 2000 kotlova i više od 200 toplana.

„MIK-Projekt“ je ovlašćeni serviser i distributer proizvoda nemačke kompanije „SAACKE“, renomiranog svetskog proizvođača gorionika za kotlove i druge pogonske opreme.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;