INFONET-468X60-BANNER

REK modularni sto se transformiše tako da se uklapa u svaki enterijer

29.06.2015. | Inhabitat

Novi REK stočić dizajnera Reinera de Jonga se sa lakoćom prilagođava bilo kojoj veličini stana ili socijalnoj situaciji. Drvene površine klize i transformišu se tako da stvaraju niz upotrebljiviih površina, ili se savijaju kompaktno kako bi stvorili stočić jednostavnog oblika.

REK stočić je savršen za ugošćavanje većeg broja gostiju, stvarajući dodatne prostore za odlaganje pića i grickalica, ili čak i za odlaganje vaše omiljene literature dok ste vi sklupčani na kauču u dnevnoj sobi.

Modularni stočić se uklapa u svaki dekor, a dolazi u završnoj obradi od hrastvoine, brezovine ili bukovine. Sklopljen, REK stočić je sladak mali sto koji je dovoljne veličine za stavljanje omiljene skulpture ili gomile knjiga i kolekciju vaših daljinskih upravljača. Ali, proklizavanjem unutrašnjih elemenata stola, on može brzo biti udvostručen u veličini.

Ukoliko gosti svrate neočekivano, možete izvući treći deo napolje, i imaćete sto od 170cm koji je spreman da smesti obilje pića, grickalica i predjela. Partcije se takođe protežu u različitim pravcima. REK sto može da se transformiše u ugaoni komad nameštaj, sa površinama na različitim visinama.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;